Kom naar het exclusieve Vogue Living x At Home with Rituals-event in Amsterdam

Schrijf je nu in want de plaatsen zijn beperkt.

rituals at home event vogue
Rituals

Op 2 oktober nodigt Vogue jou uit voor het exclusieve Vogue Living x At Home with Rituals-event in Amsterdam. Jij krijgt de kans om in select gezelschap de nieuwste home-producten van Rituals te ontdekken.

Floral Collection

Tijdens dit exclusieve event worden inspirerende Vogue-workshops georganiseerd die in het teken staan van de gloednieuwe Floral Collection van Rituals. We verwelkomen je in De Stijlkamer in Amsterdam op de Keizersgracht om deel te nemen aan twee workshops; een heerlijke meditatiesessie en een cursus bloemschikken door experts van Bloomon waarbij de nieuwe weldadige interieurlijn van Rituals centraal staat.

Workshops

Terwijl je helemaal zen wordt tijdens de meditatiesessie en je de mooiste selectie verse bloemen uitzoekt tijdens de workshop bloemschikken, ontdek je de drie bloemgeuren van de Rituals Floral Collection. De geuren Sweet Jasmine, Orris Mimosa en Imperial Rose zullen je tijdens de workshops ongetwijfeld inspireren terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Ook maak je kennis met de home-producten van de befaamde Private Collection die tijdens de workshops voor een ontspannen sfeer zorgen.

rituals at home event vogue
Rituals

Ben jij erbij?

Wil je dit exclusieve Vogue-event niet missen? Koop nu je kaartje want de plaatsen zijn beperkt. Goed nieuws; na de workshops ga je met een goedgevulde Rituals-goodiebag ter waarde van 150 euro naar huis.

Praktisch

Waar
De Stijlkamer
Keizersgracht 110,
1015 CV Amsterdam

Wanneer
Woensdag 2 oktober

Tijd
Sessie 1: 10.30 - 12.30 uur
Sessie 2: 14.30 - 16.30 uur

Goodiebag
Ga naar huis met een exclusieve goodiebag van Rituals ter waarde van 150 euro!

Kosten
Koop nu je kaartje voor 49 euro.

Bestel hier je tickets voor het Vogue Living x At Home with Rituals event

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health