De allereerste Vogue K-Beauty Night Out is all about Koreaanse beautyproducten

Maak als eerste kennis met de laatste Koreaanse beautyontwikkelingen.

k-beauty-night-out
Edward BerthelotGetty Images

Elke beautyliefhebber weet het: de meest vooruitstrevende producten komen uit Korea. Daarom organiseert Vogue in samenwerking met Kotra voor het eerst een speciale Vogue K-Beauty Night Out. Op 31 oktober krijgen Vogue-lezeressen in het Andaz Amsterdam, het luxe designhotel aan de Prinsengracht, exclusief de kans om als eerste kennis te maken met de laatste Koreaanse beautyontwikkelingen. Maar liefst vijftien merken doen mee.

Vogue K-Beauty Night Out

De innovatieve skincare-merken Pureheals, d'Alba, Bmonument, Banila Co., SKINMISO en JUMISO gaan je die avond alles leren over het creëren van een flawless huid. GEORGANIC heeft 100% biologische skincare, terwijl The Vegan Glow helemaal vegan is.

Red, Interior design, Lighting, Furniture, Architecture, Room, Design, Floor, Lampshade, Material property,
Andaz Amsterdam / David Esser

We raden je aan de gezichtsmaskers van Secret810 en SD Biotechnologies te proberen en voor opperbeste reiniging dec leasing pads van Wish Fomular en COSRX te testen. Ook een aanrader: de BB cream van SKIN79. Ga ook zeker even kijken bij unpa.: expert op het gebied van lipverzorging en tandpasta. With Shyan zal tijdens de Vogue K-Beauty Night Out zorgen voor nailart. En uiteraard is er ook make-up: van Touch in Sol.

Voor wie hiervan begint te watertanden: aan het eind van de avond ga je ook nog met een giga-goodiebag (t.w.v. 100 euro!) naar huis.

Wanneer:
Donderdag 31 oktober
19.00 - 22.00 uur

Waar:
Andaz Amsterdam
Prinsengracht 587 Amsterdam

Tickets:

Tickets à 39 euro bestel je hier

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health