Zo verliep Vogue's allereerste K-Beauty Night Out in Amsterdam

Vogue bracht als eerste de geliefde Koreaanse skincaremerken naar Nederland.

De rest van de wereld mocht dan misschien Halloween vieren op donderdag 31 oktober, beautyliefhebbers reisden af naar Amsterdam voor Vogue's allereerste K-Beauty Night Out. De bijzondere avond – die compleet in het teken stond van Koreaanse beautyontwikkelingen – vond plaats in het prachtige designhotel Andaz Amsterdam aan de Prinsengracht. Daar, in maar liefst vijftien kamers op drie verdiepingen, mochten Vogue-lezeressen kennis maken met de beste Koreaanse beautymerken, van innovatieve skincare tot make-up en nail art. Kijk binnen bij de succesvolle eerste editie van Vogue K-Beauty Night Out.

Eén en al K-Beauty

De avond werd geopend door Vogue's editor-in-chief Rinke Tjepkema, die iedereen verwelkomde in de sfeervolle lounge van het Andaz Hotel. Gezien zelfs niet iedereen bij Vogue bekend is met alle ins and outs van K-Beauty, werd de hulp ingeschakeld van Nederlands model en creatief Romy de Vries, die onlangs nog haar Koreaanse beautyroutine van 15 stappen met ons deelde. Romy is inmiddels een expert op het gebied van Koreaanse skincare te noemen en wilde haar kennis graag met ons delen. Zo legde ze uit wat K-Beauty precies inhoudt en vertelde ze over haar eigen ervaringen.

Black, Photograph, Black-and-white, Monochrome, Fashion, Fun, Monochrome photography, Event, Photography, Font,
Vogue’s editor-in-chief Rinke Tjepkema met model Romy de Vries.
Simone Frank

Onder het genot van een glas champagne en verschillende bites mochten Vogue-lezeressen zich verspreiden om zo alle aanwezige K-Beauty merken te ontdekken. In de hotelkamers van het Andaz vertelden experts van maar liefst vijftien merken alles wat je wil weten over de Korean way of life op het gebied van beauty. Zo leerden de innovatieve skincaremerken Pureheals, d'Alba, BANILA CO, SKINMISO, skin79 en Jumiso Vogue-lezeressen alles over het creëren van een flawless huid. GEORGANIC introduceerde hun 100% biologische skincare, terwijl The Vegan Glow je volledig op de hoogte bracht van de beste huidverzorging die volledig vegan is.

Nail, Hand, Finger,
Simone Frank

Bij Secret810 en SNP konden bezoekers terecht voor de ultieme K-Beauty gezichtsmaskers en Wish Formula en COSRX vertelden alles over de grondigste reiniging van je huid. Naast de typische Korean gezichtsverzorging waren ook unpa. – dé expert op het gebied van lipverzorging en tandpasta – en de nail art van withshyan van de partij. Tot slot konden lezeressen ook alles leren over K-Beauty make-up, verzorgd door Touch in SOL.

Een avond vol beauty

Maar dat was niet alles. Zo kreeg niet alleen je huid, maar ook je haar de nodige aandacht tijdens Vogue's K-Beauty Night Out. The Color Salon stond paraat om je lokken te voorzien van een color blowout, een volumineus kapsel met een prachtige kleurspoeling die je er zo weer uit wast. Daarnaast kon je je nagels laten doen bij The Nailart Junkie, een gepersonaliseerd Vogue T-shirt op de kop tikken en dansen op de groovy beats van de dj, om vervolgens naar huis te gaan met een gigantische goodiebag (of moeten we zeggen: bags?) vol K-Beauty favorieten. Of je er nu bij was of wil weten wat je gemist hebt: bekijk alle beelden van de succesvolle avond in onderstaande gallery.

Tot de volgende Vogue Beauty Night Out!

Met speciale dank aan KOTRA Amsterdam en alle deelnemende K-Beauty merken: Pureheals, d'Alba, BANILA CO, SKINMISO, skin79, Jumiso, GEORGANIC, The Vegan Glow, Secret810, SNP, Wish Formula, COSRX, unpa., withshyan en Touch in SOL.

Styling door Mek Styling.

Bloemen met dank aan Bolia + Sofa Company, LM Flower Fashion Productions, Voorn Spray Roses, Hydrangeaworld, Bredefleur en Coloured by Gerbera.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health