Kijk binnen bij Celine's eerste haute parfumerie in Parijs

De nieuwe boetiek toont de gloednieuwe parfumcollectie van het modehuis.

celine-haute-parfumerie-winkel-parijs
Roudaut Morgan - Courtesy Celine

Afgelopen jaar werd na het vertrek van Phoebe Philo Hedi Slimane aangesteld als de nieuwe creative director van het Franse modehuis Celine. De ontwerper introduceerde een nieuwe stijl voor het modehuis, transformeerde het winkelconcept en introduceerde een mannencollectie. Afgelopen zomer onthulde Celine dat het een haute parfumerie collectie zou uitbrengen, bestaande uit elf geuren ontwikkeld door Hedi Slimane. Het Parijse merk heeft nu ter ere van deze exclusieve parfum collectie een nieuwe Celine haute parfumerie boetiek geopend aan de beroemde Rue Saint-Honoré in Parijs. Neem een kijkje.

Nieuwe parfumcollectie

De nieuwe parfums dragen speciale namen als als Reptile, La Peau Nue, Cologne Française, Parade, Saint-Germain-Des-Pres, Dans Paris en Nightclubbing, gehuld in zwart-witte flacons van dik geribbeld glas. Slimane's nieuwe parfumcollectie is geïnspireerd op zijn eigen leven in de Franse hoofdstad. 'Het idee om 17 jaar oud te zijn en te leven in een wereld waarin je nog alle mogelijkheden voor je hebt liggen, was een grote inspiratiebron voor mij', vertelt de ontwerper in een persbericht.

Ceiling, Interior design, Glass bottle, Building, Liqueur, Distilled beverage, Collection, Drink, Alcohol, Glass,
Roudat Morgan - Courtesy Celine

Zo is het parfum Nightclubbing bijvoorbeeld geïnspireerd op zijn dagen als een 17-jarige jongen in Parijs die uitging op plekken als Le Palace of Les Bains Douches. Reptile is geïnspireerd op de alle rocksterren die de ontwerper de afgelopen 25 jaar heeft gefotografeerd en gekleed, aldus Slimane.

Haute parfumerie boetiek

De nieuwe winkel heeft een indrukwekkend interieur, bestaande uit vergelijkbare elementen als de nieuwe winkels van het modehuis sinds de komst van de Franse ontwerper. Zo is de parfumwinkel afgewerkt met antiek marmer, heef het een oneindige reeks spiegels als plafond en verschillende houten meubels. Ook bevat de winkel houten decoratieblokken van kunstenaar Luisa Gardini en minimalistische schilderijen van Camilla Reyman en Søren Sejr.

Room, Interior design, Wall, Black-and-white, Furniture, Design, Architecture, Automotive design, Material property, Building,
Roudaut Morgan - Courtesy Celine

In de winkel worden rijen flessen met de nieuwe parfums getoond, die zich lijken te vermenigvuldigen door een gespiegelde hoek. Bekijk de indrukwekkende nieuwe Celine haute parfumerie boetiek in de onderstaande gallery, die je zeker moet bezoeken als je binnenkort in de Franse hoofdstad bent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health