Waarom je Vogue Beauty Night x NARS niet wil missen

Alles wat je moet weten over Vogue's nieuwste beauty-event met het iconische NARS Cosmetics.

nars-cosmetics-vogue-beauty-night
NARS

Vogue Beauty Nights zijn inmiddels een begrip. Tijdens een extra feestelijke editie kun je op 21 november kennismaken met de iconische producten van NARS, in een feestelijke setting geïnspireerd op de beroemde New Yorkse nachtclub Studio 54. Vogue nodigt jou uit om exclusief deel uit te maken van deze glamorous avond in de cocktailbar Super Lyan in hartje Amsterdam, vol inspirerende make-up talks en workshops met de iconische make-up producten van NARS.

Vogue Beauty Night x NARS

Wat kun je allemaal verwachten tijdens deze speciale versie van Vogue Beauty Night, behalve champagne, muziek en Studio 54-vibes? Natuurlijk word je eerst verwelkomd onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna zal Sara Helou-Vles, senior make-up artist van NARS Cosmetics, een uitgebreide workshop verzorgen. Met de andere aanwezige NARS-make-up aritsts beantwoordt zij jouw vragen en helpt ze je bij het vinden van de voor jou perfecte NARS-producten. Daarna ben je van harte uitgenodigd bij verschillende corners en touch-up bars, om samen met de make-up artists de holidaycollectie te proberen of nóg meer prangende vragen te stellen.

Eye shadow, Red, Glitter, Eye, Beauty, Organ, Human body, Tints and shades, Material property, Carmine,
NARS

Ontdek de NARS-make-uptechniek

Je leert alles over NARS-make-uptechnieken en krijgt backstagetips- en tricks voor het creëren van een weergaloze NARS-look met de NARS-holidaycollectie en andere iconische producten van het merk, zoals de Orgasm Blush en de Laguna Bronzer. Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis en ontvang je een rijkgevulde goodiebag t.w.v. € 300, met onder andere een NARS eyepalette, cheekpalette, lipproducten en mascara. Er is maar een gelimiteerd aantal plekken voor dit inspirerende beautyevent beschikbaar, dus wees er snel bij. Tickets zijn hier te bestellen voor twee verschillende tijden, ofwel in de middag van 16.00 uur tot 18.00 uur of tijdens de avondsessie van 20.00 uur tot 22.00 uur. Zien we je daar?

Waar:
Cocktailbar Super Lyan
Nieuwezijds Voorburgwal 3, Amsterdam

Wanneer:
21 november
van 16.00 tot 18.00 uur of van 20.00 uur tot 22.00 uur

Tickets:
Tickets voor sessie 1 bestel je hier
Tickets voor sessie 2 bestel je hier

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health