Kijk binnen bij de exclusieve Vogue Beauty Night x NARS

De inspirerende beauty avond vol workshops en talks zag er zó uit.

Vogue-Beauty-Night-x-NARS-event-amsterdam
Simone Frank

Op donderdag 21 november vond de exclusieve Vogue Beauty Night x NARS plaats in de intieme cocktailbar Super Lyan midden in hartje Amsterdam. Een avond vol beauty, inspirerende talks en workshops met de nieuwste beautyproducten van het iconische merk. Neem hier een kijkje hoe deze exclusieve beautyavond eraan toe ging.

Vogue Beauty Night x NARS

Het glamoureuze beauty-event, waarvan één sessie in de middag en één sessie in de avond plaatsvond, stond volledig in het teken van NARS' nieuwe Studio54 Holiday collectie en de inmiddels iconische beautyproducten van het merk, zoals de Orgasm Blush en de Laguna Bronzer. De aanwezige beautylovers werden verwelkomd onder het genot van hapjes en champagne in cocktailbar Super Lyan, die volledig werd gestyled met Studio54-vibes door Mek Styling waardoor je voor één avond werd teruggebracht naar de beroemde nachtclub in New York. Speciaal voor de avond werd er een exclusieve Vogue x NARS cocktail gecreëerd, geïnspireerd op een lip-shade van NARS, genaamd Inappropriate Red.

Tijdens de avond werden heuse backstagetips- en tricks voor het creëren van een weergaloze NARS-look gedeeld door senior make-up artist van NARS Sara Helou-Vles. De gasten gingen natuurlijk niet met lege handen naar huis en ontvingen ieder een rijkgevulde goodiebag t.w.v. 300 euro vol met gloednieuwe NARS beautyproducten, volledig opgemaakt in de feestelijke NARS Studio54 look. Neem in de gallery een kijkje bij de inspirerende Vogue Beauty Night x NARS.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health