Negin Mirsalehi opent Gisou pop-up winkel in Amsterdam

Waar je een-op-een advies kunt krijgen van Negin herself.

gisou-negin-mirsalehi-pop-up-amsterdam
GisouInstagram

Negin Mirsalehi werkt met de grootste merken binnen de mode-industrie en is al jaren Nederlands grootste online influencer. Na een aantal jaar zich te hebben gefocust op haar werk via Instagram en Youtube besloot ze in 2015 haar imperium uit te bouwen met Gisou, een natuurlijke haarverzorgingslijn op basis van honing. Hoewel er tot op heden nog geen winkel is van Negins merk, opent er donderdag 12 december een Gisou pop-up store in Amsterdam, waar je een-op-een advies kunt krijgen van Negin herself.

Textile, Quilt, Art, Building, Display window, Window, Linens,
De Gisou Gift Shop in Amsterdam
Gisou

Gisou Gift Shop

In eerste instantie zou de exclusieve Gisou Gift Shop aan de Keizersgracht slechts geopend zijn van 12 tot en met 15 december, maar wegens succes is de pop-up store met drie dagen verlengd. Nu kun je nog tot en met 18 december voor het eerst in Nederland het complete Gisou-haarverzorgingsassortiment in een winkel van het gelijknamige merk vinden, van de beroemde honey infused hair oil en het haarparfum tot de texturizing hairspray. Speciaal voor deze pop-up winkel worden er tevens exclusieve limited edition-kerstcadeaus aangeboden – precies op tijd voor de feestdagen.

Building, Shelf, Product, Interior design, Architecture, Shelving, Grocery store, Pantry, Convenience store, Retail,
De Gisou Gift Shop in Amsterdam
Gisou

Meet & Greet

Bovendien was Negin donderdagavond 12 december zelf aanwezig in de winkel, om daar persoonlijk advies te geven over de verschillende Gisou-producten. Tussen 19.00 en 21.00 uur vond er een publiek toegankelijke meet & greet met Negin plaats in de pop-up, waar tevens de hele Gisou-family aanwezig was, ook vriend en zakenpartner Maurits Stibbe en Negins inmiddels beroemde hond Mosey.

Night, Landmark, Building, Light, Architecture, Urban area, Town, Lighting, Darkness, Metropolis,
De Gisou Gift Shop in Amsterdam
Gisou

De pop-up gift shop is nog tot en met 18 december geopend tussen 11.00 en 19.00 uur aan de Keizersgracht 419 in Amsterdam.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health