Neem een kijkje in Chanels eerste Beauty Boutique in Antwerpen

Je zocht nog een cadeauwalhalla?

chanel-beauty-boutique-antwerpen
Chanel

Als modehuis Chanel praktisch om de hoek hun eerste Beauty Boutique van de Benelux opent, luister je. De speciale store – waar het gedachtegoed van Gabrielle Coco duidelijk in doorsijpelt – is al een tijdje open in Antwerpen, maar toch: we willen je de beelden niet onthouden, zéker niet met kerst voor de deur.

Chanel in Antwerpen

De eerste 'Chanel Beauty & Fragrance Boutique' van de Benelux opende een krappe maand geleden haar deuren, en is sindsdien al een niet-te-missen spot voor wie in Antwerpen neerstrijkt. De boetiek aan de Korte Gasthuisstraat 20/22 (om de hoek bij Louis Vuitton, voor de liefhebber) putte inspiratie uit de iconische verpakking van Chanels beautyproducten. Gelakte witte muren mét zwarte en goude belijning, bijvoorbeeld.

chanel-beauty-boutique-antwerpen
Chanel

In de boutique vind je niet alleen make-up, huidverzorging en een scala aan parfums van het huis, maar ook zonnebrillen en exclusieve boeken. Het laatstgenoemde betreft vooral leesvoer over de rijke geschiedenis van het modehuis – met dat in je achterhoofd wordt een (beauty)aankoop nóg specialer.

Beauty Boutique

Wie het reilen en zeilen van Chanel al een beetje kent, zal bij de beelden óók een beetje denken aan Gabrielles boutique aan de Rue Cambon in Parijs (recent ook nog de inspiratie voor de Métiers d'Art show). Deels vanwege hetzelfde exclusieve gevoel, maar vooral door de grote rol van parfum, toch wel het paradepaardje van het Franse modehuis. In 1921 kreeg alleen een selecte kring van 'uitverkoren' klanten nog haar iconische N°5 parfum in de winkel aangeboden, terwijl het product nu – meer dan honderd jaar later – prachtig uitgestald wordt in deze gloednieuwe boutique (waar anno 2019 iedereen van kan profiteren, wel zo fijn).

chanel-beauty-boutique-antwerpen
Chanel

Reis je af naar onze Zuiderburen? Verwacht dan zorgvuldig geordende corners, waarbij topmaquillers voor je klaar staan om je van persoonlijk advies te voorzien. De spiegels met variërend licht zijn daarbij een slimme vondst, want zo wordt het een eitje om de juiste teint te vinden. Vergeet tot slot vooral geen blik te werpen op de exclusieve parfumlijn Les Exclusifs de Chanel, want dat is, zonder twijfel, een van de betere opties voor onder de kerstboom.

chanel-beauty-boutique-antwerpen
Chanel

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health