Laat je vorstelijk verwennen bij deze gloednieuwe beauty boutique in Amsterdam

Met een exclusief assortiment aan make-up, parfum, skincare en cityspabehandelingen waan je je even in een Franse beautydroom.

chez-lelite-amsterdam-beauty-boutique
Chiel de Nooyer

We kennen allemaal de betoverende beelden van Sofia Coppola's Marie-Antoinette, waarin we worden meegenomen naar de wereld van oogverblindende schoonheid en weelderigheid aan het Franse hof. Met de opening van Chez L’Élite op de van Baerlestraat in Amsterdam kun je nu zelf ervaren hoe het is om in de watten te worden gelegd als de Franse vorstin. In deze unieke beauty experience boutique kun je namelijk terecht voor een exclusief assortiment aan make-up, parfum en skincare van Franse beautymerken en je vorstelijk laten verwennen tijdens een cityspabehandeling.

chez-lelite-make-up-amsterdam
Chiel de Nooyer

Aristocratische luxe

Het interieur van de beauty experience boutique is geïnspireerd op het aristocratische tijdperk van Lodewijk XVI, waarin alles om luxe en overdaad draaide. Dat is dan ook meteen duidelijk wanneer je bij Chez L’Élite naar binnenloopt: je wordt omringd door prachtig marmer en goud. Bij binnenkomst ontdek je de make-up room, waar een scala aan luxe Franse cosmeticahuizen wordt vertegenwoordigd. Denk aan Chanel en Dior, maar ook het exclusieve beautymerk Serge Lutens, wat nog niet eerder in Nederland verkrijgbaar was. Vervolgens betreed je de pop-up room, een ruimte vol met heerlijke parfums. Daar kun je plaatsnemen aan de fragrance bar waar je een kopje koffie (of champagne, voor de liefhebbers) je aankopen worden verpakt in een speciale Chez L’Élite boutique giftbox.

chez-lelite-amsterdam-massage-ruimte
Chiel de Nooyer

Ook voor skincare addicts is Chez L’Élite een onvergetelijke beauty ervaring. Er is namelijk een speciale ruimte gewijd aan professionele skincare producten, waar je labels zoals Valmont en Sisley, maar ook Guerlain en Helena Rubinstein vindt. In de aansluitende Advisery Room word je voorzien van persoonlijk huidadvies.

Chez L’Élite is vanaf nu geopend op Van Baerlestraat 12 in Amsterdam.

chez-lelite-amsterdam-lounge
Chiel de Nooyer
chez-lelite-amsterdam-parfum-bar
Chiel de Nooyer
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health