Rihanna toont haar favoriete natuurlijke beautylook in een nieuwe Youtube-tutorial

Kijk, leer, en doe eventueel na wéken weer een keer make-up op.

rihanna bij de première van ocean's 8
Jeff Spicer

Als íemand een glowy huid van heb-ik-jou-daar heeft, is het zangeres Rihanna wel. Extra interessant dat ze nu middels een (zeldzame!) tutorial deelt hoe haar natuurlijke beautylook precies tot stand komt, met gebruik van haar nieuwste Fenty beauty cream producten.

Rihanna's beautylook

In de video zien we hoe Rihanna de blushes en bronzers van haar Cheeks Out-lijn als uitgangspunt neemt van haar zomerse makeup-look. Rihanna gebruikt een bronzer om haar wangen 'op te warmen', en brengt de kleur Hunnie Glaze ook op haar voorhoofd aan. 'Ik ga vol voor de bronzer omdat ik een vrij groot voorhoofd heb,' grapt ze. Subtiel contouren doet ze vervolgens met de tint Amber.

Zien: de meest iconische Met Gala looks allertijden

Glowy effect

Als de beautymogul klaar is met de bronzer, voegt ze een cream blush in de kleur Petal Poppin aan haar wangen toe. 'Huid moet nog steeds huid blijven, vind ik. Ik houd mijn look graag zo natuurlijk mogelijk,' licht ze toe. Daarom gebruikt ze slechts wat blush voor een subtiele blos op de wangen, en voegt ook een beetje toe aan haar kaaklijn. Op haar andere wang toont ze een gedurfdere kleur blush aan de kijker: paars. 'Het is écht niet eng om deze kleur te gebruiken. Het geeft een prachtig effect en werkt voor elke huidskleur. Zie ik er nu niet strandklaar... of zelfs booty-call klaar uit?'

Om de look af te maken vult Rihanna haar wenkbrauwen subtiel in, gaat voor wat shiny lipgloss en sluit af met mascara. En inderdaad: als dit geen 'Summer Fenty Face' is, weten wij het ook niet meer. Je bekijkt de hele video hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health