Supreme werkt samen met Pat McGrath voor eerste beautyproduct

Het is niet de vraag óf, maar hoe snel deze lippenstift gaat uitverkopen.

lippenstift van streetwearlabel supreme, in samenwerking met pat mcgrath gemaakt
Supreme / Pat McGrath

Streetwearlabel Supreme gaat samen met de bekende make-upartiest Pat McGrath een nieuwe lippenstift voor hun Herfst/Winter 2020 collectie uitbrengen, zo maakt het merk bekend. Het gaat om hun allereerste beautyproduct ooit, en komt alleen uit in de kleur waar het label al 25 jaar furore mee maakt: helderrood.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Over Supreme x Pat McGrath

Wat we precies van deze – nu al iconische – samenwerking kunnen verwachten? Voornamelijk de ultieme 'matte lipstick', vertelt McGrath tegen de Amerikaanse Vogue. De wereldberoemde make-upartiest heeft voor de samenwerking een speciale kleur ontwikkeld die in het rijtje van haar bekende MatteTrance formula valt. Voor fans van zowel Supreme als Pat McGrath zal de verpakking in ieder geval een lust voor het oog zijn: de lipstick wordt verkocht in een doosje met het rood-witte logo van het streetwearlabel, vergezeld door de signature gouden lippen van McGrath.

Zien: vrouwen testen Pat McGrath's MatteTrance Lipsticks

Lanceringsdatum

Het is nog onduidelijk wanneer de lippenstift precies gelanceerd zal worden, maar naar verwachting zal de boel (zeker in deze tijden van logomania) in ieder geval razendsnel uitverkopen. Het is al wel bekend dat de lippenstift alleen op de website van Supreme verkocht zal worden, en de eerste 'drop' van de Herfst/Winter 2020 collectie staat voor deze week op de planning. Wie geïnteresseerd is, doet er dus goed aan om de socialmediakanalen van het label goed in de gaten te houden. Eerdere samenwerkingen met grote namen gingen namelijk als warme broodjes over de toonbank: denk aan hun collecties met Lacoste en Nike, maar ook met het luxe kofferlabel Rimowa.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health