Alicia Keys lanceert haar eigen beautylijn genaamd 'Keys Soulcare'

Krijg de glowing huid van de zangeres met haar nieuwe vegan, cruelty-free en dermatologisch ontwikkelde producten.

Dit najaar brengt Alicia Keys de eerste producten van haar gloednieuwe beautylijn genaamd Keys Soulcare naar de markt. De beautylijn is in samenwerking met E.L.F. Cosmetics en zal alle soorten beauty en lifestyle producten bevatten, waarvan de eerste drie – een haver en salie geurkaars en twee skincare producten – al binnenkort verkrijgbaar zullen zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een gezonde huid

De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatoloog dr. Renée Synder, zodat ze de natuurlijke gezondheid van de huid bevorderen. Dat een gezonde huid het fundament is van elke beauty look heeft Keys ons namelijk al menigmaal laten zien wanneer ze make-uploos op de rode loper loopt of in de rode draaistoel van de Voice verschijnt.

Het artikel gaat verder onder de video.

Keys Soulcare With E.L.F.

Onzekerheden

Alicia Keys is al jaren een voorstander van de no-makeup movement. In 2016 schreef ze bijvoorbeeld in een open brief op Lenny, een feministisch forum, over de onzekerheden die ze voelde als gevolg van de perfectionistische verwachtingen die ze ervaarde in haar vak. ‘Elke keer dat ik de deur uitging maakte ik me zorgen als ik geen make-up droeg: Wat als iemand een foto met me wilt? Wat als ze die posten? Dit waren de onzekere, oppervlakkige maar eerlijke gedachtes die in mij opkwamen’ schreef ze.

Beauty from within

Als reactie hierop veranderde ze haar blik op make-up en skincare, zodat het iets werd wat ze deed voor zichzelf en niet voor andere. Geheid dat haar nieuwe beautylijn ook dezelfde boodschap zal hebben. We zullen nog even moeten wachten om erachter te komen welke producten er nog bij komen, hoeveel die gaan kosten en waar we ze te koop zullen zijn. Wat al wel vaststaat is dat ze niet alleen bedoeld zijn om je er van buiten mooi uit te laten zien, maar juist ook om je van binnen mooi te laten voelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health