Nieuw in Amsterdam: House of Rituals

Lees hier alles wat je moet weten over het nieuwe winkel- en lifestyle-concept van het Nederlandse cosmeticabedrijf.

rituals
Rituals

Vanaf 21 oktober kunnen shoppers in Amsterdam even ontsnappen aan de hectiek van de hoofdstad in het gloednieuwe House of Rituals gelegen aan het Spui. Niet alleen wordt dit ’s werelds grootste Rituals winkel met premium collecties en lifestyle producten, het bevat ook nog eens een restaurant en twee spa’s om echt helemaal tot rust te komen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Opening in twee fases

Het nieuwe winkel- en lifestyle-concept opent in twee fases, waarbij de winkel en het restaurant vanaf oktober de deuren opengooien. Vanaf de zomer van 2021 kunnen bezoekers langsgaan bij de House of Rituals Mind en Body Spa’s. Met het House of Rituals concept wil het cosmeticabedrijf een unieke en soulful shopervaring bieden aan de inwoners en bezoekers van Amsterdam.

rituals
Rituals

Premium collectie

De nieuwe winkel richt zich vooral op de Home Collection en bevat onder andere een parfumbar met 25 personaliseerbare parfums, nieuwe exclusieve collecties geurkaarsen en huis accessoires en zelfs verschillende Rituals wasmiddelen. Zo ruikt je kleding nog weken na je winkelbezoek naar de karakteristieke Rituals geuren.

Het artikel gaat verder onder de video.

Zien: Op de vespa door Rome met Gerardo Cavaliere

Innovatieve behandelingen

Zoek je na het shoppen een plek om even wat uit te rusten voordat je de drukke winkelstraten van Amsterdam weer induikt, neem dan een kijkje in de Body en Mind Spa’s, waar je massages en schoonheidsbehandelingen kan krijgen voor je lichaam en innovatieve stress verlichtende meditatielessen voor je geest.

Sluit je bezoek aan het House of Rituals af met een lekker hapje in restaurant Rouhi, vernoemd naar het Arabische woord voor ‘mijn ziel’. Hier kun je je zintuigen prikkelen met heerlijke theeën, mocktails en delicatessen uit het Midden- en Verre Oosten. Een fijne plek om even op te laten tijdens een bezoek aan Amsterdam/

rouhi
Rouhi

Shop Vogue’s Home Accessoires Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health