Waarom de nieuwe beautylijn van Pharrell Williams de beauty industrie voorgoed zal veranderen

Koop de nieuwe genderneutrale skincare producten en krijg in no-time de jeugdige glow van de zanger.

2015 lollapalooza brazil   day 2
Mauricio SantanaGetty Images

Op 25 november lanceert Pharrell Williams zijn nieuwe beautylijn genaamd Humanrace. De genderneutrale skincare producten zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatoloog Elena Jones en zijn geïnspireerd door Pharrells eigen skincare routine. Daar is menig beautyliefhebber heel enthousiast over, want de zanger heeft niet voor niets de bijnaam babyface gekregen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Pharrell's ochtendroutine

In een exclusieve Vogue video deelt Pharrel zijn ochtend beautyroutine en debuteert hij zijn nieuwe Humanrace huidverzorgingsproducten. Daarbij wordt duidelijk wat volgens Pharrell de sleutel is naar zijn succes. Exfoliate, exfoliate, exfoliate. De zanger reinigt z’n huid iedere ochtend met de Rice Powder Cleanser uit zijn lijn en gebruikt vervolgens de Lotus Enzyme Exfoliant om alle dode huidcellen te verwijderen en de huid fris te houden.

Natuurlijk is het ook belangrijk om je huid na het schoonmaken te hydrateren. Hiervoor gebruikt Pharrell het ISDIN Flavo-C serum en de Humanrace Humidifying Cream. De routine sluit hij af met een beetje lipbalm van Chanel en that’s it. Het geheim voor een gave huid à la Pharrell Williams.

Het artikel gaat verder onder de video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Unisex sustainable beauty

Met zijn nieuwe lijn wil Pharrell dat beauty en wellness voor iedereen toegankelijk worden, ongeacht etniciteit of gender. Daarom focussen zijn producten zich ook op de universele anatomie van de huidlagen, die voor ieder individu hetzelfde zijn. De nieuwe producten van Pharrell zijn niet alleen inclusiever, ze zijn ook nog eens milieubewust. Zo zijn alle formules vegan en kun je de duurzame verpakkingen weer opnieuw vullen. Kortom, de nieuwe huidverzorgingsproducten van Pharrell zijn het ideale Kerstcadeau voor je lief. Vergeet zelf niet stiekem mee te genieten, zouden wij zeggen.

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health