Louis Vuitton lanceert Haute Parfumerie op maat

Zo vind je met behulp van het Franse modehuis eindelijk je signature scent.

Het Franse modehuis Louis Vuitton weet zichzelf elk seizoen weer opnieuw uit te vinden. Dat bewijst het huis deze week nogmaals met de lancering van hun parfumservice. Het is nu namelijk mogelijk om samen met het modehuis een opmaat gemaakte parfum te creëren.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Parfum op maat

Samen met Meester Parfumeur Jacques Cavallier Belletrud lanceert Louis Vuitton de Haute Parfumerie op maat. Geuren liefhebbers kunnen vanaf nu een geur op maat maken, helemaal uniek en gepersonaliseerd. Met deze nieuwe service bouwt Louis Vuitton verder op hun traditie van personalisatie. Iets wat als sinds de oprichting in 1854 vaker terugkomt in items uit hun verschillende accessoire-collecties.

Olfactorisch portret

Bij het ontwikkelen van de one-of-a-kind parfum onderzoekt Jacques Belletrud de smaak, herinneringen, levensstijl, en gewoontes met betrekking tot parfum van de klant. Op deze manier stelt hij het perfecte olfactorisch portret - ook wel de op maat gemaakte parfum - samen. Zo heeft elke klant uiteindelijk een uniek pallet dat levenslang wordt bewaard in de archieven van Les Fontaines Parfumées. Mocht je je eigen scent willen hervullen is dat dus geen probleem.

Gepersonaliseerde koffer

Nadat de Meester Parfumeur het portret heeft samengesteld wordt de parfum met de hand gemaakt in het Atelier d’Art, gelegen in het hart van Les Fontaines Parfumées. Om de formule van de geur te perfectioneren zijn een aantal maanden nodig maar wanneer het eenmaal klaar is, wordt hij met toeters en bellen afgeleverd. Klanten worden voorzien van een unieke en gepersonaliseerde koffer die vier flacons van 100 ml, drie flacons van 200 ml, een reisetui van 100 ml, een reisflacon met bijhorende etui én 16 vullingen bevat. Met deze speciale aankoop ben je dus wel even zoet.

louis vuitton haute parfumerie
Louis Vuitton
louis vuitton haute parfumerie
Louis Vuitton

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health