Zou jij fillers in je oren doen? De verrassende reden waarom het nu hot topic is

Uitgelubberde oorlellen? Zo los je het op, met fillers.

fillers-in-je-oren
Anna + Nina

Vast en zeker zullen mensen dit artikel lezen en daarom: 'Waarom?!' Maar er zijn vandaag de dag nu eenmaal zeeën van mogelijkheden, en het nieuwste onder de zon blijken fillers voor in je oren. Vogue dook eerder al in de risico's die schuilen in lipfillers, al gaat het met deze nieuwe oortrend wel om een kleinere ingreep.

In a New York minute
Restylane in het bijzonder zou ingezet kunnen worden om uitgelubberde oorlellen tegen te gaan. Voor wie al op jonge leeftijd aan het piercen is geslagen (in Zuid-Amerika krijgen baby's zelfs al vaak gaatjes), biedt dit misschien uitkomst. Wil je heel graag weer een paar mooie oorbellen dragen, maar kijk je in de spiegel en vind je je oren net iets te uitgezakt? In New York doet dermatoloog Dr. Patricia Wexler een 'snelle lunchtijd procedure' waarbij ze wat filler met Hyaluronzuur rondom de oorlel aanbrengt om het volume rondom de piercing te liften en plumpen. De vraag is of je je hier wel aan moet willen wagen, maar in ieder geval zijn wij alvast zo vrij geweest om de mooiste oorbellen te selecteren.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Fabienne Chapot – Gypset Leave Earrings
Fabienne Chapot
2 Anna + Nina – Goldplated Banana Leaf oorbellen
Anna + Nina
3 About You – oorbellen 'Lisi'
About You
4 Ivy & Liv – zilveren Dionysos oorbellen
Ivy & Liv
5 ID Fine – Scarab oorbellen
About You
6 Ivy & Liv – Erin chain oorbellen
Ivy & Liv
7 Anna + Nina – zilver goldplated rope oorbel
Anna + Nina
8 ID Fine - XO oorbellen
Bestseller
9 Pandora – Heart & Bee oorknopjes
Pandora
10 Anna + Nina – zilver goldplated Bones oorbellen
Anna + Nina
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health