Christmas is coming: Vogue Beauty Night Out werd het mooiste pre-kerstfeest

Dit is slechts een kleine sfeerimpressie van Vogue Beauty Night Out gisteravond in het Andaz Hotel in Amsterdam, inmiddels het beste pre-kerstfeest van het jaar.

vogue-beauty-night-out-kerst
Flyershots

De haarkrullers stoomden, de glitters en kerstbomen met Vogue-kerstballen glommen je tegemoet en de graffeermachine van Burberry voor een gepersonaliseerde parfumfles draaide overuren: dit is slechts een kleine sfeerimpressie van Vogue Beauty Night Out gisteravond in het Andaz Hotel in Amsterdam, inmiddels het beste pre-kerstfeest van het jaar. Eén ding is zeker: de 100 bezoeksters die zichzelf trakteerden op een welverdiende avond vol pampering zullen na alle treatments, huid- haar- en makeup-adviezen als verpletterende schoonheden aanschuiven bij hun weldadige kerstdiners en nieuwjaarsfeesten. Bekijk een sfeerimpressie van de avond en koop nu snel je kaarten voor Vogue Beauty Night Out op donderdag 21 april in 2016, want ze waren afgelopen edities in een mum van tijd uitverkocht.

image
Flyershots
Het vijfsterren boutique Hotel Andaz aan de Prinsengracht zette de toon voor het beautyfestijn.
1 van 15
image
Flyershots
In de suite van de haarkunstenaars van Rob Peetoom koos je uit één van hun vijf kapsels voor de feestdagen.
2 van 15
image
Flyershots
In de Burberry-suite liet je je initialen vereeuwigen op je eigen 'My Burberry'-parfumfles.
3 van 15
image
Flyershots
De Burberry-grafeermachine draaide overuren.
4 van 15
image
Flyershots
Een mani was nog nooit zo effectief: de nail artists van Caption werkten met nagellak dat in 10 seconden droogt en in luttele minuten zo hard als gel werd. .
5 van 15
image
Flyershots
In het Vogue Café kon je bijkomen van alle aandacht met een flûte Moët & Chandon, appetijtelijke amuses van Andaz' chefs en rijkgevulde vazen van onze favoriete bloemist Pompon.
6 van 15
image
Flyershots
Zowel je lichaam als geest kon je tegoed doen in de Purebeautyboutique.nl-suite met huidadvies van EmerginC organic skincare, Eva-Maria van JOIK was er met organic beauty producten vanuit Estland én een fijne nageltreatment bij Margaret Dabbs.
7 van 15
image
Flyershots
Bij de salon-suite van Goldwell liet je je haar onder de loep nemen en verdwenen je haarzorgen als sneeuw voor de zon met hun fijne haaradvies en -producten op maat.
8 van 15
image
Flyershots
Brooke Shields of toch liever Karlie Kloss? Bij INGEbrows kreeg je wenkbrauwen op maat aangemeten, precies passend bij jouw gezicht.
9 van 15
image
Flyershots
Het Amerikaanse Philosophy wordt wel de peeling-expert van de beautywereld genoemd: in de Philosophy suite leerde je welke ingrediënten zorgen voor welk effect en op welk moment van de dag je wat moet gebruiken.
10 van 15
image
Flyershots
We liepen weg met een indrukwekkende bos krullen door de Philips ProCare Auto Curler, die je haar (ontzettend handig!) automatisch oprolt zonder het te beschadigen.
11 van 15
image
Flyershots
We zullen geen oog meer dicht doen zonder Lancaster's 365 Skin Repair-serum, na alle inzichten die we meekregen over huidverzorging in de Lancaster-suite.
12 van 15
image
Flyershots
Ook Karin Swerink en haar Vogue-redactie vierden maar al te graag het beauty-festijn mee.
13 van 15
image
Flyershots
Seoul-style: bij Starskin werd je ondergedompeld in de laatste Zuid-Koreaanse beauty-trends met indrukwekkend geïmpregneerde sheetmaskers. .
14 van 15
image
Flyershots
Tot slot kon je je gepamperde zelf in Vogue's Xmas photobooth met glitters en cadeautjes vastleggen voor het nageslacht.
15 van 15
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws