Vogue Beauty Night Out Report 2015

Met glazen gevuld met Moët & Chandon champagne verspreidden de gasten zich over de beauty-suites, het Vogue Café en de spa.

Hair, Face, Fashion accessory, Watch, Curtain, Monochrome, Sound engineer, Audio engineer, Black-and-white, Computer keyboard,
Reinier RVDA

‘Hier is een bar, daar is een bar. Maar bovenal; geniet!’ Met deze woorden gaf hoofdredacteur Karin Swerink het startsein voor alweer de derde – en opnieuw uitverkochte – editie van Vogue Beauty Night Out. Het Andaz Hotel in Amsterdam werd ditmaal gevuld met 100 beauty lovers. Met glazen gevuld met Moët & Chandon champagne verspreidden de gasten zich over de beauty-suites, het Vogue Café en de spa.

‘Ik heb deze avond als verjaadagscadeau gekregen. Een beter cadeau kon ik niet krijgen!’

Bekijk het fotoverslag van de avond in de gallery.

Wil jij bij de volgende editie van Vogue Beauty Night Out zijn in november dit jaar? Dat kan! Je kunt je hier nu alvast inschrijven.

Yellow, Bottle, Glass bottle, Drink, Alcoholic beverage, Alcohol, Drinkware, Distilled beverage, Champagne, Barware,
Reinier RVDA
1 van 15
Moët & Chandon

De avond ving aan met een fijn glas champagne van Moët & Chandon in het Vogue Café. Met het glas geheven werd er gezamenlijk geproost op een avond vol beauty-goodiness.

Floor, Flooring, Black-and-white, Monochrome, Snapshot, Advertising, Banner, Monochrome photography, Tile, Graphic design,
Reinier RVDA
2 van 15
Philosophy

Er moest niet vreemd opgekeken worden toen bij de Philosophy-stand een groep lezers verbazend én enthousiast met hun hand langs hun wang stonden te wrijven. Depeeling en exfoliating-producten van het merk vielen goed in de smaak: ‘Dit is echt precies wat ik nodig heb!’ Ook bij Philosophy gingen bezoekers met een fijne goodiebag naar huis, zoals bij elk merk het geval was

Hairstyle, Collar, Style, Bow tie, Hair accessory, Hearing, Makeover, Fashion design, Hair coloring, Personal grooming,
Reinier RVDA
3 van 15
Dermalogica

Naarstig op zoek naar de juiste huidproducten? Bij Dermalogica werden bezoekers voorzien van een persoonlijke huidanalyse. Met de nieuwe face-mapping technologie wisten bezoekers meteen welke dagcrème ze voortaan moesten gebruiken.

Food, Cuisine, Dish, Tableware, Meal, Table, Dishware, Serveware, Ingredient, Sweetness,
Reinier RVDA
4 van 15
Het Vogue-menu

Er was ook tijd voor ontspanning: met een heerlijk Vogue-menu – denk aan verse geitenkaas met vijgenchutney, risotto met asperges en een overheerlijke crème brulée toe. Moët & Chandon zorgde de gehele avond voor rijkgevulde flutes.

Hair, Hairstyle, Beauty salon, Eyebrow, Eyelash, Hairdresser, Wrist, Style, Makeup artist, Long hair,
Reinier RVDA
5 van 15
Philips

Bij Philips werden je de fijne kneepjes van het haar krullen bijgebracht. Met de nieuwe Easy Curler brachten de beauty-fanatics binnen no time eigenhandig de prachtigste krullen aan. Een Oscar-waarige coupe zetten ze vanaf nu zelf in elkaar.

Jewellery, Style, Fashion accessory, Headgear, Fashion, Eyelash, Photography, Body jewelry, Model, Necklace,
Reinier RVDA
6 van 15
Models at Work

Met heuse lifthoedjes op het hoofd en gekleed in Zara en Asos, leidden de Models at Work de beauty-avond in goede banen.

Hairstyle, Shoulder, Photograph, Style, Monochrome photography, Beauty, Black-and-white, Monochrome, Eyelash, Photography,
Reinier RVDA
7 van 15
KMS California

Spray, mousse of een serum: soms zie je door de bomen het bos niet meer. Door de haar-kunstenaars van KMS California werd je persoonlijk verteld welke producten je dus wél moet gebruiken voor dat geweldige beachy-effect.

Lighting, Interior design, Room, Suit, Coat, Interior design, Blazer, Lamp, Conversation, White-collar worker,
Reinier RVDA
8 van 15
Doctors-Inc.

Nieuwsgierige bezoekers zetten voorzichtig de eerste stapjes in de suite van de cosmetische dokters van Doctors-Inc. Alles kon en alles mocht en de professionals in kwestie kwamen bijna adem te kort om alle vragen te beantwoorden.

Fashion accessory, Wrist, Nail, Black hair, Eyelash, Fashion, Jewellery, Cosmetics, Games, Necklace,
Reinier RVDA
9 van 15
Givenchy

Menig arm liep gedurende de avond rond met een heuse glittertattoo van – jawel – het Givenchy-logo. Samen met een kennismaking met Le Parfum uit de Ange ou Démon-lijn en een gepersonaliseerde lippenstift, werd dit al snel een van de favoriete suites van veel lezeressen. ‘Ik heb deze avond als verjaardagscadeau gekregen. Een beter cadeau kon ik niet krijgen!’

Finger, Lip, Hairstyle, Skin, Forehead, Eyelash, Eyebrow, Style, Beauty salon, Beauty,
Reinier RVDA
10 van 15
INGEbrow

‘Ik heb mijn wenkbrauwen echt al eeuwen niet meer geëpileerd!’ klonk het uit de rij voor de suite van INGEbrow. Er werd geduldig in de rij gestaan voor een persoonlijk wenkbrauwenadvies én behandeling bij de brow-dokters van INGEbrow. Bezoekers aan de suite kwamen met geheel nieuwe wenkbrauwen naar buiten.

Product, Liquid, Bottle, Bottle cap, Label, Lid, Solvent, Plastic bottle, Glass bottle, Transparent material,
Reinier RVDA
11 van 15
Sealand Birk Water

Samen met een verfrissend slokje Sealand Birk Water of een verse smoothie, ging menig voetje even omhoog.

Fashion accessory, Beauty, Eyelash, Advertising, Jewellery, Tooth, Necklace, Makeover, Couch, Cosmetics,
Reinier RVDA
12 van 15
Lancaster

Wie had ooit gedacht dat een avond vol beauty een heuse tattoo op zou leveren: bij Lancaster werd er – met behulp van de Lancaster Self Tan Beauty-lijn – een Vogue-tattoo gezet. Naast een V-tattoo werden de bezoekers voorzien van de laatste tips en trucs van het zelfbruiner: voortaan zullen zij in een perfecte bruine bronze staat door het leven gaan.

Hair, Face, Fashion accessory, Watch, Curtain, Monochrome, Sound engineer, Audio engineer, Black-and-white, Computer keyboard,
Reinier RVDA
13 van 15
Het Haartheater

Vanuit het Vogue Café werd er uitgekeken op de kunstenaars van het Haartheater. Met een krultang in de aanslag werd menig lezer van een krullerige coupe voorzien. ‘Ik had nooit verwacht dat het me goed zou staan!’ vertelt een lezeres enthousiast.

Conversation, Electricity, Mast, Boat, Bracelet, Ship,
Reinier RVDA
14 van 15
Armani

Wie de Armani-Suite binnenliep kwam terecht in een heerlijke walm van Si-parfum en werd meteen van een passend bronze make-up advies voorzien. Een eeuwig aandenken aan dit moment? Met een Polaroidcamera in de aanslag stond de Armani-crew klaar om Beauty Night Out-bezoekers met een lippen-accessoire op de foto te zetten.

Finger, Nail, Houseplant, Eyelash, Shelf, Long hair, Makeover, Cosmetics, Collaboration, Layered hair,
Reinier RVDA
15 van 15
City Spa

Tussen het krullen door werden er ook heel wat nagels afgelakt. De dames van het City Spa hadden genoeg Essie-kleuren in de aanslag om alle beauty-fans van mooie handen te voorzien. Menig lezer liep met wapperende handjes door de gangen van het Andaz Hotel.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Beauty & Health