Top 10 best gelezen beauty artikelen van 2018: van de beste brow bars tot de meest gevraagde haarstijlen bij de kapper

We blikken terug op een fantastisch beautyjaar vol trends.

Hair, Hairstyle, Afro, Beauty, Black hair, Portrait, Lip, Photography, Photo shoot, Model,
Aya JonesInstagram

Nu dat het einde van 2018 in zicht is, is het weer eens tijd om terug te blikken naar de beautytrends die 2018 voor ons in petto had. Zo zijn er veel trends die de laatste paar jaren een trouwe blijver waren en zullen er zijn die we in het nieuwe jaar weer meenemen. Één hiervan zijn de warrige wenkbrauwen van modellen als Kaia Gerber en Cara Delevingne die wij constant op onze Instagram-feed zien, en laten we eerlijk zijn; wie wil er niet zulke beeldige wenkbrauwen? Daarom gingen zeven Vogue editors op pad om de beste wenkbrauw-behandelingen van Amsterdam uit te testen. Ook waren het de budget beautymerken die wij allemaal massaal zijn gaan kopen. Beauty Director Karen van Ede en Digital Content Manager Pauline Breeuwsma vertellen ons over de budgetproducten van de drogisterij in Nederland tot de geliefde verzorgingsproducten van Françaises. Bekijk hier de top 10 best gelezen beautyartikelen van 2018.

Beste beauty artikelen van 2018
Indigital
1 van 10
All about the brows: de 7 beste brow bars van Amsterdam

Brow bars zijn inmiddels over heel Amsterdam te vinden nu dat modellen als Kaia Gerber onze Instagram-feed overnemen. Daarom gingen zeven Vogue-redacteuren – en brow bar virgins – op pad om de beste wenkbrauw-behandelingen in Amsterdam uit te testen. Van de Akasha Spa in het Conservatorium Hotel aanbevolen door Vogue's Digital Content Manager Pauline Breeuwsma tot Mrs. Highbrow, aanbevolen door Online Editor Zoe Rosielle . Bekijk hier de top zeven plekken om jouw wenkbrauwen een beurt te geven.

Beste beauty artikelen van 2018
Getty Images
2 van 10
Van kapsel tot kleur: dit zijn de 10 meest gevraagde haarstijlen bij de kapper

Benieuwd naar wat de meest gevraagde haartrends waren afgelopen 2018? Topkapper John Beerens heeft een top 10 voor ons samengesteld (van kapsel tot kleur) en wij voegen daar nog een bijzonder haaraccessoire aan toe: de scrunchie, die nu toch echt zijn comeback maakt.

Beste beauty artikelen van 2018
Getty images
3 van 10
De waanzinnige beautytransformatie van Meghan Markle

De 36-jarige voormalige Hollywood-ster, die opgroeide in Los Angeles, heeft altijd al een onberispelijke huid gehad met een zachte glow en die frisse sproetjes, die ze (gelukkig) vrijwel nooit bedekt met een laag foundation. Voor Markle geen extreme beautytransformaties maar wel een jaloersmakende bos haar die ze of in een nonchalante updo of los en golvend draagt. Blik terug in de tijd tot nu, waarbij ze ineens aan een koninklijk protocol moet denken.

Beste beauty artikelen van 2018
Kaira van Wijk
4 van 10
Weg met de pil: waarom stoppen zoveel (millennial) vrouwen met de pil?

Waarom is het gebruik van de anticonceptiepil in vijf jaar tijd met 10% afgenomen in Nederland? Vogue-editor Kaira van Wijk onderzocht deze prangende vraag en kwam tot verbazingwekkende conclusies. Van huilbuien tot aankomen en ook de gebruikelijk spiraal; bekijk de redens hier.

Beste beauty artikelen van 2018
Getty Images
5 van 10
Bella Hadid's voedingsdeskundige onthult haar eetpatroon

Voor Bella Hadid geen Whole30, paleodieet of maandelijkse detox om haar modellenfiguur te behouden. Haar voedingsdeskundige Dr. Charles Passler klapt uit de school en onthult dat veel proteïnen, weinig koolhydraten en gezonde vetten key zijn in Bella's eetpatroon.

Beste beauty artikelen van 2018
Getty Images
6 van 10
Waarom je haar dunner wordt naarmate de jaren verstrijken en wat je eraan kunt doen

Volgens onderzoek heeft maar liefst een derde van de vrouwen last van haar dat zichzelf constant verdunt of ze zich dat nu realiseren of niet. Zie jij jezelf al je Rapunzel-lokken vaarwel kussen of heb je nu al flinterdun haar en voel je de paniek opkomen? Not to worry, er zijn oplossingen. Hier is jouw route naar een bos haar dat blaakt van gezondheid.

Beste beauty artikelen van 2018
Richard Burridge
7 van 10
De beste budget dagcrèmes die je bij de drogist kan scoren

Ben je tijdelijk even op low-budget zodat de vakantie groots en meeslepend kan worden? Maar… de bodem van je potje dagcrème is in zicht? Beautydirector Karen van Ede budgetteert met je mee. Deze budgetcrèmes doen hun werk prima, tot je weer spenden mag.

Beste beauty artikelen van 2018
LEO POTMA, VOGUE NEDERLAND, JUNI 2018
8 van 10
De favoriete beautyproducten van Parisiennes

Als de Françaises een beautygeheim hebben, dan is het misschien wel: spendeer elke dag wat tijd in de badkamer voor de verzorging van je huid en minder aan het verstoppen van je huid onder lagen make-up. Françaises doen dit het liefst met verzorgingsproducten die exclusief worden verkocht in hun geliefde 'pharmacies'. Bekijk hier de favoriete beautyproducten van Parisiennes.

Beste beauty artikelen van 2018
Soap treatmentstore
9 van 10
Vogue Test: de beste manicures en pedicures van Amsterdam

Vogue testte de beste manicures en pedicures van nagelsalons in Amsterdam. Vijf leden van de redactie hebben salons getest op het breedste kleurenspectrum in lak en de beheersing van de behandelingen. Van Universal Nails tot de SOAP Treatmentstore, bekijk hier de beste manicures en pedicures van Amsterdam.

Beste beauty artikelen van 2018
Getty Images
10 van 10
Waarom deze skincare veel belangrijker is dan moisturizer

Noem serums gerust de experts in je huidverzorging. Met elk zijn specifieke werking, kunnen ze wonderen verrichten voor je huid. Het maakt de huid soepel, geeft een comfortabel gevoel of maakt donkere vlekjes minder zichtbaar door de lichtreflecterende pigmenten. Iedereen die zowat geobsedeerd is door huidverzorgingsproducten, kent de klassiekers die een vaste plek in hun badkamer opeisen. Bekijk hier 20 beste serums voor de huid.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Beauty & Health