De mooiste beautycampagnes van het moment

Luxueuze beautymerken onthullen hun nieuwste geuren met prachtige campagnebeelden.

gucci bloom campagne
Gucci Beauty

September is here, en dat betekent dat er naast modecampagnes van het Herfst/Winter 2020 seizoen, ook hard is gewerkt in de beauty industrie aan de lancering van nieuwe geuren. Vaak wordt een bestaande fragrance in een nieuw jasje gestoken door een ander ontwerp van de fles, of een toevoeging van een bijzonder ingredient. Luxemerken introduceren hun nieuwe parfums op de markt en daarbij horen mooie campagnes met bekende gezichten. De meesten hebben vaste ambassadeurs die minstens één keer per jaar model staan voor de beauty brands. Van Dua Lipa zingend in een Yves Saint Laurent fragment tot een sprookjesachtige Gucci Bloom-campagne, bekijk hier de mooiste beautycampagnes van dit moment.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Chanel
keira knightley voor chanel mademoiselle
Chanel

Model: Keira Knightley

Keira Knightley is het gezicht van Chanel's Coco Mademoiselle l’Eau Privée, de nieuwste versie van het Coco Mademoiselle-parfum dat voor het eerst werd gelanceerd in 2001. Oliver Polge, de Parfumeur créateur van het huis Chanel, zegt dat hij met l’Eau Privée een lichte en delicate versie van Coco Mademoiselle
wilde maken waarbij hij zich een nachtelijk parfum voorstelde als een sluier van zachtheid en sensualiteit.

2 Zien: Keira Knightley voor Coco Mademoiselle L’Eau Privée
3 Gucci
model jodie turner smith, ontwerpster susie cave, director en actrice anjelica huston voor gucci bloom parfum campagne
Gucci Beauty

Fotografe: Floria Sigismondi
Modellen: Jodie Turner-smith, Susie Cave, Anjelica Huston

De Gucci Bloom-campagne is geschoten in La Scarzuola, een betoverende en mysterieuze plek op het Umbrische platteland in Italië. De geur wordt vertoond in een visionaire campagne met vier hedendaagse vrouwen: regisseur en acteur Anjelica Huston, singer-songwriter Florence Welch, actrice en model Jodie Turner-Smith en ontwerpster Susie Cave.

4 Yves Saint Laurent
dua lipa in yves saint laurent campagne voor parfum libre
Yves Saint Laurent Beauty

Fotograaf: Nabil Elderkin
Model: Dua Lipa

Britse Zangeres Dua Lipa is als YSL-beauty ambassadeur het gezicht van de nieuwe campagne van hun eau de parfum genaamd Libre Intense. De geur is ontworpen om vrijheid te vieren, jezelf uit te drukken en optimaal te genieten van het leven. Dua draagt een zwarte power suit en bijpassende schoenen in wat alweer haar tweede campagne is voor Yves Saint Laurent. In de bijhorende video zingt Lipa terwijl ze over een rooftop loopt en de letters in Libre één voor één in brand komen te staan.

5 Lancôme
zendaya voor idôle parfum lancôme
Lancôme

Model: Zendaya

In de nieuwste campagne van Lancôme voor hun vernieuwde parfum genaamd Idôle L’Intense, schittert actrice en zangeres Zendaya, beauty-ambassadeur van het merk. Deze keer is het brutaler, moediger en met een nog krachtigere boodschap: together we can, together we will. In de video die bij de campagne hoort rijdt Zendaya op een wit paard vanuit de stad een hoge heuvel op, waar zij de parfum in de lucht steekt als teken van empowerment.

6 Givenchy
rooney mara in givenchy campagne voor l'interdit   eau de parfum
Givenchy Beauty

Model: Rooney Mara

Givenchy komt met twee nieuwe geuren: L'Interdit - Eau De Parfum en L'Interdit - Eau De Parfum Intense. Het gezicht van L’Interdit, Rooney Mara, is gekleed in een Givenchy Haute Couture-jurk met zwarte kant, in tegenstelling tot de grauwe wereld van de Parijse metro. Ze komt bij het ochtendgloren tevoorschijn, opgewonden en bedwelmd door haar herinnering van een nacht waarin velen regels gebroken werden. Deze vernieuwde versie is een eerbetoon aan de originele geur die in 1957 werd uitgebracht.

7 Dior
charlize theron voor dior j'adore parfum
Dior

Model: Charlize Theron

Actrice Charlize Theron straalt een onweerstaanbare serene kracht uit voor de nieuwe J’adore eau de parfum Infinissime-campagne. Trots en nobel, een opgeheven hoofd en kin omhoog. J'adore, is een ode aan vrouwen, aan hun lef en aan hun schoonheid. Van het Eau de Parfum J'adore tot de intensiteit van Absolu, de geur is verrijkt met een variatie van bloemen en is sensueel en fris.

8 Versace
hailey bieber in de nieuwste versace campagne
Courtesy of Versace

Fotograaf: Harley Weir
Modellen: Bella Hadid en Hailey Bieber

Biebers debuut als gezicht van Versace valt samen met de lancering van de nieuwste geur van het modehuis, Dylan Turquoise. Ze werd samen met Bella gefotografeerd in Cavallo – een klein eiland tussen Corsica en Sardinië – door Harley Weir, is te lezen op WWD. Op de campagnebeelden zien we Hailey onder meer in een glinsterende croptop en minirok, terwijl Bella een donkerblauw badpak met kaftan draagt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health