7x (te) gekke beautytools waarvan je niet wist dat je ze nodig had

Opmerkelijk? Ja. Verrassend handig? Ook.

model wordt opgemaakt door make up artist
Imaxtree

Wie zich een béétje in de wereld der beauty verdiept, weet al snel dat geen trend of product momenteel te gek is. Wil je vollere lippen? Daar bestaat tegenwoordig een plumper device voor, die je in een paar minuten de Kylie Jenner-look belooft. Ook vermoeide ogen pak je in no time aan met een vibrerende massagetool (die, inderdaad, ook wat andere associates oproept). En zo gaat het lijstje – dat alleen maar langer lijkt te worden door populaire apps als TikTok en Instagram – nog wel even door.

Je moet even door de opmerkelijke ontwerpkeuzes heenkijken, maar af en toe worden er écht verdraaid handige producten op de markt gebracht. Een kritische blik is in veel gevallen geboden – de recensies zijn niet altijd even lovend – maar sommige 'gekke' beautytools ogen absoluut als een waardevolle toevoeging aan je wastafel (of lade, want op esthetisch vlak scoren niet alle producten even hoog). Vogue selecteert de meest ongewone – doch effectieve – beautytools van het moment voor je, want een beetje experimenteren kan in deze lockdowntijden geen kwaad.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Nourishing boob mask
roze boobmask van anese
Anese

Dit masker van onder meer groene thee en honing zou je borsten een glow van heb ik jou daar geven. Waarschijnlijk heb je dat niet écht nodig, maar toch: dit viral product maakt nieuwsgierig. Zo zou het masker je beschermen tegen irritatie, acne, de zon, ouderdomslijntjes en zelfs under-boob sweat.

SHOP

2 Eye Massager Gezichtsverzorging
roze eyemassager van foreo
FOREO eye massager

Vergeet oogcrème tegen puffy eyes, want als we FOREO mogen geloven helpt deze roze tool veel beter tegen donkere kringen en wallen onder je ogen. Dit apparaat zou de huid stimuleren om de zichtbaarheid van kraaienpootjes, fijne lijnen en rimpels te verkleinen (en dat klinkt dan weer als een droom).

SHOP

3
4 Wearable Nail Polish Bottle Holder
nagellakhouder van tweexy
Tweexy

Gevalletje 'dat we dit niet zelf hebben bedacht', deze draagbare 'ring' waar je een potje nagellak in kunt deponeren terwíjl je aan het lakken bent. Officieel geen geknoei meer op de tafel of vloer, dus.

SHOP

5 Heated Eyelash Curler
elektrische wimperkruller
Amazon

Als mascara niet de gewenste resultaten voor je oplevert is daar deze elektrische wimperkruller, die je in een handomdraai van verleidelijke lashes zou voorzien. Kan ingesteld worden op verschillende temperaturen, om (nogal vervelende) ongelukken te voorkomen.

SHOP

6 BIAL Massage Facial Massager
gezichtmassagetool
Amazon

Terwijl dit product in eerste instantie meer op speelgoed lijkt, is het toch echt een (behoorlijk My Little Pony-approved) tool om je gezicht mee te masseren. Dit apparaat werkt in principe als een jaderoller XXL en stimuleert de bloedsomloop.

SHOP

7 Dionis Goat Milk Bath Bomb
dionis goat milk bath bomb
Dionis

Wellicht denk jij bij skincare niet direct aan geitenmelk, maar daar brengt deze bruisbal graag verandering in. Het label Dionis is gespecialiseerd in beautyproducten met zuivel (!), en dit product met kokosolie en zonnebloemzaadjes zou voor een zijdezachte huid zorgen.

SHOP

8 Shiseido Facial Razor
shiseido facial razor
Shiseido Facial Razor

Stel, je wíl wat haartjes uit je gezicht verwijderen, dan is een 'gewoon' scheermes daar veelal niet ideaal voor. Gebruik dan liever deze handige Japanse mesjes, waarmee je veel minder risico loopt op wondjes. Bespaart je niet alleen een hoop geld, maar ook moeite.

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health