Crowd-pleasers! 11 last-minute cadeautjes voor iedereen op je lijst

Last-minute cadeaustress? Coach heeft het antwoord voor je. Zo biedt het luxe Amerikaanse lederwarenhuis tal van mooie beautyproducten, waarmee je zelfs de meest veeleisende geliefde, vriendin of tante verrast.

Black, Photograph, White, Black-and-white, Monochrome, Beauty, Snapshot, Monochrome photography, Photography, Fun,
Coach

Last-minute cadeaustress? Wie overkomt het niet. Vrijwel iedereen is van je lijstje afgevinkt voor the holidays dit jaar, maar dan blijven er nog een paar over waarvoor het onmogelijk lijkt om een fijn geschenk te kopen. Met nog een paar last minute nieuwjaarsfeestjes te gaan, heb je geen tijd meer te verliezen. Vergeet je in mensenmassa's te begeven in het stadshart – quelle horreur Coach heeft het antwoord voor je. Zo biedt het luxe Amerikaanse lederwarenhuis tal van mooie beautyproducten, waarmee je zelfs de meest veeleisende geliefde, vriendin of tante verrast. Van de sensuele, sprankelende energie van New York gebotteld in een parfumflacon met Coach Eau de Parfum tot het Coach Floral-parfum, een vrouwelijke en bloemige geur met Tea Rose. Van beide geuren is de vrijgevochten actrice Chloë Grace Moretz (21) het gezicht. Terwijl er ook net een nieuw Coach-parfum voor mannen is gelanceerd: Platinum, geïnspireerd op de Amerikaanse roadtrip en dus bij uitstek geschikt voor de avonturiers onder ons. Schot in de roos, verzekerd.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Coach – bodylotion
Coach

Via Douglas

2 Coach for Men – mannenparfum
Coach

Via Douglas

3 Coach – eau de parfum en bodylotion
Coach

Via Douglas

4 Coach – parfum Platinum
Coach

Via Douglas

5 Coach – parfum
Coach

Via Douglas

6 Coach – showergel
Coach

Via Douglas

7 Coach for Men – showergel
Coach

Via Douglas

8 Coach Floral – parfum
Coach

Via Douglas

9 Coach for Men – deodorant
Coach

Via Douglas

10 Coach – bodylotion Floral
Coach

Via Douglas

11 Coach for Men – aftershave balsem
Coach

Via Douglas

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health