Leuk voor jezelf of een ander: 11 x items die je leven verrijken

Eenmaal in bezit van deze gadgets en items, kan je niet meer zonder.

street style model
Melodie JengGetty Images

Nu we al maanden vooral met onszelf zitten opgescheept in huis, is het tijd voor een flinke dosis treat yo'self - iemand moet het tenslotte doen. Lief zijn voor jezelf zit 'm in verschillende dingen: tijd nemen voor self-care, stilstaan bij hoe je je voelt, mediteren, sporten, wandelen, boeken lezen, FaceTimen met geliefden en ga zo maar door. Alles wat ontspant, draagt bij aan een fijner leven en een betere gemoedstoestand.

Daarom verzamelde Vogue gadgets en mooimakers voor in huis of onderweg. Allen dragen ze bij aan een beter leven, bieden ze comfort, inspiratie, ontspanning of juist sensatie. Zo kan de Vogue redactie sinds het thuiswerken niet meer zonder een air purifier (goed voor je huid en gesteldheid!) of smart watch - want bewegen schiet er nog wel eens bij in als je thuis lange werkdagen maakt. Gelukkig biedt zo'n handig klokje hierbij dé uitkomst: hij herinnert je eraan wanneer het tijd is om te staan en wanneer je even rustig moet ademhalen. Kortom: de ideale PA.

Werk je samen met huisgenoten of wil je ongestoord een serie kijken? Dan bieden active noise canceling oortjes de uitkomst. Zo hoor je letterlijk alleen nog de geluiden uit je tablet of telefoon; van muziek tot je favoriete podcasts. Wanneer het tijd is voor échte ontspanning, dan rol je je yogamat uit, trek je je pantoffels aan en masseer je jezelf met een massage-apparaat. Steek daarbij een heerlijke geurkaars aan en je hebt je een complete wellnesservaring, zonder de deur uit te hoeven.

Dit artikel volgt de meest recente maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid en het RIVM. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Smart watch
Apple

Deze Apple Watch is de ideale partner in crime voor degenen die de hele dag door thuiszitten. Het klokje geeft aan wanneer het tijd is om te staan, houdt nauwkeurig bij hoe veel stappen je op een dag hebt gezet en herinnert je aan je bewegingsdoelen - iets wat best confronterend is op een drukke werkdag.

Ook die drukte houdt deze watch goed bij, want een aantal keer per dag geeft hij aan dat het tijd is om alles te laten vallen en een minuut lang te focussen op je adem.

SHOP

2 Draadloze in-ear headphone
Louis Vuitton

Deze in-ear oortjes van Louis Vuitton zijn je redder in nood wanneer je gedwongen in de huiskamer werkt met een huisgenoot naast je. Ook wanneer je je in de sportschool volledig in je eigen zone wil bevinden, dan kan je niet meer zonder. En zeg nou eerlijk, ze zien er ook simpelweg stunning uit.

SHOP

3 Luchtreiniger
Xiaomi

Deze luchtreiniger van Xiaomi is een zéér welkom accessoire wanneer je gekluisterd bent aan huis. Hij reinigt de lucht en zorgt ervoor dat er meer zuurstof is om op te nemen. Goed voor je huid en de rest van je lichaam. En dan werkt hij ook nog eens snel: je kamer is namelijk gezuiverd binnen tien minuten.

SHOP

4 Geurkaars
Amen Candles

Als je 'm eenmaal in je bezit hebt, kan je niet meer zonder deze natuurlijke geurkaars van AMEN CANDLES. Er bestaan zeven geuren, gekoppeld aan de zeven chakra's die we bezitten. Doordat de kaars helemaal natuurlijk is, adem je geen giftige stoffen in. Double win.

SHOP

5 Speaker voor thuis
Sonos

Sinds jaren kunnen we niet meer zonder onze Sonos speaker. Met een klik op de knop speelt hij al je favoriete nummers af; van je maximum concentration playlist tot je guilty pleasures lijstje.

SHOP

6 Pantoffel
Ugg

Deze maanden is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en het jezelf gemakkelijk te maken. Hoe kan dat beter dan met deze UGG pantoffels? Ware klassiekers die je nooit meer uittrekt als je ze eenmaal hebt gepast. En ja, ze kunnen best ook aan naar de supermarkt.

SHOP

7 Massagekussen met infrarood
QUMAX

Last van je net en schouders door een verkeerde houding? Naast dat het goed is om een ergonomische stoel aan te schaffen, biedt het Qumax massagekussen een oplossing. Dankzij de warme infraroodlampen en de stevige massage-optie is jouw rug binnen no-time weer soepel.

SHOP

8 E-reader
Kobo

Vergeet die volle boekenkast en gesjouw met boeken overal waar je gaat. Deze Kobo is jouw nieuwe beste vriend, zeker wanneer je wel wat afleiding kan gebruiken. Niks lekkerder dan jezelf verliezen in het onwaarschijnlijke hoofdpersonage van een goede roman.

SHOP

9 Mushroom superfoods
Mush

Wees eens lief voor jezelf en maak een heuse mushroom shake, bestaande uit Reishi, Chaga en Lion's Mane paddenstoelenpoeder van Mush. Heb je bijvoorbeeld last van concentratieproblemen? Dan kan Lion's Mane je uit de brand helpen. Het is een eeuwenoud middeltje dat in Japan niet voor niets de bijnaam 'the priest from the mountains' heeft en bijdraagt aan je cognitieve gezondheid.

Reishi zorgt er daarentegen voor dat je beter in staat bent om te ontspannen, waar Chaga bijdraagt aan een beter immuunsysteem. Beide paddenstoelen leerde ik kennen bij een veganistische lunchzaak in Kopenhagen, waar ik ze dronk in een soort (gezonde) chocolademelk. Inmiddels verwerk ik ze iedere ochtend door mijn ontbijt (ideaal door je yoghurt, havermout of shake) en geven ze me een voldaan gevoel. Kortom: leuk om mee te experimenteren en te ontdekken wat voor jou werkt.

SHOP

10 Grijze yogamat
Love Generation

Maak je hoofd leeg en volg een potje yoga op mediteer op deze yogamat van Love Generation. Hij is zacht, staat mooi in elk interieur en is een goede reminder dat je het af en toe wat rustiger aan mag doen.

SHOP

11 iPad Pro
Apple

Geef je creativiteit een boost met de nieuwste iPad van Apple. Niet alleen ideaal om series op te bingen, maar ook om mee te tekenen en ontwerpen via de speciale pen.

SHOP

12 Plaid van wolblend
Vandyck

Kou lijden heeft niemand zin in, moest Vandyck hebben gedacht bij het ontwerpen van dit plaid. En zo is het: niets lekkerder dan onder een warm dekentje een donkere winteravond doorbrengen, het liefst met een goed glas wijn in de hand.

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health