Met deze haaraccessoires maak jij komend seizoen de blits

Van spelden tot hoofddeksels, we zagen de haaraccessoiretrends eerder al op de catwalk en nu eindelijk in real life.

Doe eens raar met je haar is een uitspraak die bij velen bekend is. Maar of we hem ook echt allemaal zo serieus nemen is nog maar de vraag. Het afknippen of verven van je lokken, onder het mom van you only live once, is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Voor de personen die de kapper alleen bezoeken voor het afknippen van de puntjes, is er komend seizoen gelukkig een passende haartrend die je aan het begin van de dag toepast en aan het einde van de dag met alle gemak weer ontdoet.

Het jaar van de haaraccessoires

Mocht je nog steeds niet weten waar we op doelen, laat het bij deze dan duidelijk zijn dat we het over haaraccessoires hebben. Eerder dit jaar voorspelden we al dat haaraccessoires een comeback gingen maken. We zagen ze in allerlei vormen, maten en soorten voorbijkomen op de catwalks van Maison Margiela, Simone Rocha en Chanel. En tijdens de inauguratie van Joe Biden stak vooral de Prada-haarband van dichteres Amanda Gorman er met kop en schouders bovenuit. Hij ging zelfs als warm broodje over de toonbank en was lange tijd uitverkocht. Als dat je nog steeds niet doet geloven dat 2021 hét jaar van de haaraccessoires wordt, laat je dan overtuigen door de mooie haaraccessoires die we hieronder voor je op een rij zetten.

9 x de mooiste haaraccessoires van dit moment

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Prada - haarband
Prada

€310

SHOP

2 Mango - haarspeld
Mango

€12,99

SHOP

3 Simone Rocha accessoire met parels
Simone Rocha

€690

SHOP

4 Gucci - haarclip
Gucci

€650

SHOP

5 Parlor - kanten scrunchie
Parlor

€95

SHOP

6 Versace - haarclip
Versace

€210

SHOP

7 Miu Miu - haarstrik
Miu Miu

€250

SHOP

8 Versace - accessoire
Versace

€290

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health