Kim Kardashian kiest voor een frisse bob

Kim Kardashian heeft besloten haar lange lokken af te knippen en met een frisse bob door het leven te gaan.

Clothing, Eyewear, Latex clothing, Dress, Fashion, Thigh, Shoulder, Leg, Lip, Sunglasses,
Getty Images

We weten het zeker: de rechte bob is terug. Vorige maand zagen we al dat modellen Bella Hadid en Irina Shayk hun lange lokken vaarwel hebben gezegd voor een korte bob, en nu kiest ook Kim Kardashian West voor het frisse, zomerse kapsel. Kim debuteerde haar nieuwe coupe gisteren tijdens een bijeenkomst in Californië.

De bob

Gisteren was Kim Kardashian West aanwezig bij het jaarlijkse If Only' Texas hold'em pokertoernooi in Californië voor het goede doel. Tijdens het evenement zagen we Kim met een korte, frisse bob. Haarstilist Chris Appleton, kapper van de sterren, is verantwoordelijk voor het nieuwe kapsel van de realityster. Op Instagram deelt hij een korte video van Kim waarin we voor het eerst haar nieuwe look goed zien. De korte bob is perfect voor de zomer en is terug in een steilere variant, waardoor 'ie futuristisch aandoet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar