Kies uit 1 van de 4 catwalk-kapsels van Rob Peetoom & Kérastase tijdens Vogue Fashion Festival

Rob Peetoom en Kérastase creëren de mooiste catwalk hairdo's tijdens Vogue Fashion Festival.

Stylen is het halve werk als het op mooie hairdo’s aankomt. Van niemand kun je dat zo goed leren als een topkapper die werkt met professionele producten. En die is niet heel toevallig aanwezig op het Vogue Fashion Festival op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober!

Vogue World

In het Vogue World-gedeelte van het festival wacht het team van Rob Peetoom & Kérastase op Vogue-lezeressen om ze te voorzien van een catwalk-look. Je kunt kiezen uit vier stijlen die Vogue's Rinke Tjepkema, Martien Mellema, Zoe Rosielle en Karen van Ede voor je hebben uitgezocht. Wavy Gravy, losse krullen à la Dior, Fendi en Louis Vuitton; The Swank, een mooie chignon; een Classic Blow-out New York style; of Braids Baby Braids, de vlecht, die wat ons betreft een terechte comeback maakt. Naderhand thuis hetzelfde effect bereiken? Het team van Rob Peetoom & Kérastase deelt gul tips & tricks uit. Benieuwd hoe Vogue's editors tot de vier haarstijlen zijn gekomen? Bekijk dan de video.

Ook je eigen catwalklook creëren? Kom naar het Vogue Fashion Festival op 6 en 7 oktober en laat je een haar make-over aanmeten in Vogue World. Bestel de laatste kaarten op de website.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder