Zijn baby bangs de nieuwe haartrend? Wel als het aan Miuccia Prada ligt

Zowel op de catwalk van Prada als van Miu Miu zagen we modellen met de beruchte korte pony.

baby-bangs-nieuwe-haartrend-miu-miu-prada
Imaxtree

Moeten we binnenkort de schaar in ons haar zetten voor een korte pony? Miuccia Prada vindt van wel. Tijdens de Lente/Zomer 2019 shows van Prada in Milaan en Miu Miu in Parijs waren de zogeheten baby bangs volop aanwezig. Hoewel de Prada-vrouw een lage staart of compleet kort kapsel krijgt aangemeten, zagen we bij Miu Miu juist extreem lange lokken.

Baby bangs bij de Lente/Zomer 2019 show van Prada.
Imaxtree

Baby bangs

Het kapsel, waarbij de pony tot halverwege het voorhoofd komt, bestaat al langer en maakt eens in de zoveel tijd een comeback op de catwalk. Dit seizoen was de baby bang onder andere bij Prada, Miu Miu en Dries van Noten te zien, waardoor een nieuwe haartrend voor het komende seizoen is geboren.

Victor VIRGILEGetty Images

De haarstijl is lang niet bij iedereen favoriet, en is vooral te zien bij creatievelingen die hun tijd ver vooruit zijn. Toch zijn er een aantal beroemdheden die het kapsel ook hebben aangedurfd. Zo verscheen actrice Emma Watson afgelopen maart tijdens de Oscars met de omstreden micro-pony. Ook Emma Roberts en Sofia Boutella durfden het aan. Wil je zelf baby bangs uitproberen? Probeer dan eerst een haarstukje, om te kijken of het je staat. Laat je bij twijfel adviseren door je kapper.

Emma Watson en haar baby bangs.
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar