Model Saana Mirzaie laat dé nieuwe ontharingsoplossing voor benen, gezicht, oksels en bikinilijn zien

Met dank aan de nieuwe Philips Lumea Prestige heb je tot wel 8 weken een gladde huid.

Nederlands-Iraans model Saana Mirzaie heeft een druk bestaan en daarom is het van belang dat ze zo min mogelijk tijd kwijt is aan haar beauty-routine thuis voordat ze zich naar de catwalk of een Vogue-shoot begeeft. En laten we wel wezen: wie van ons heeft er wel tijd om uren in de badkamer te besteden?

De nieuwe Philips Lumea Prestige moet ons een handje helpen om nog effectiever met onze beperkte tijd om te gaan. Dit is het nieuwste van het nieuwste onder ontharingsapparaten dat met dank aan vier aparte opzetstukken voor je benen, oksels, bikinilijn en gezicht elk deel van je lichaam professioneel onthaart. Het apparaat is namelijk afgeleid van de populaire IPL-technologie (Intense Pulsed Light), een ontharingstechniek dat al jaren succesvol door dermatologen en ontharingsexperts wordt ingezet. De Philips Lumea Prestige is dan ook samen met hen ontwikkeld.

Hoe werkt IPL precies? Met behulp van zachte lichtpulsen worden je haarwortels in een rustfase gebracht, wat nieuwe haargroei na enkele behandelingen tegengaat. IPL werd voor het eerst in 1997 gebruikt in schoonheidssalons en de Philips Lumea Prestige is gebaseerd op veertien jaar aan onderzoek, waardoor je nu thuis deze haarbehandeling kan doen.
Maar het allermooiste nog van dit apparaat is dat met één druk op de knop de zogenaamde SmartSkin-sensor de juiste instelling bepaalt die bij jouw huid past. Daarmee is dit apparaat geschikt voor verschillende huid- en haartypes – van natuurlijk donkerblond, bruin of zwart haar tot huidskleuren die variëren van wit tot lichtbruin. Met dank aan de speciale Lumea IPL-app krijg je een persoonlijk behandelplan en begeleiding zodat je een optimaal ontharingsresultaat hebt. Met tot wel 8 weken een gladde huid als resultaat. En laten we wel wezen, dit scheelt ons uiteindelijk heel wat tijd in de douche of bezoekjes aan salons.

Met dank aan:
Pillows Anna van den Vondel
Movements Yoga Amsterdam
Libertine Cafe


Saana draagt:
Acne Studios, Arket, Aspesi, Cristel Ball, Filling Pieces, KTZ, Levi’s, Ølåf, Racil via Browns, Acne Studios, Asceno, & Live The Process via Mytheresa.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar