Vogue’s Sofie test: voor langere tijd haarvrij voor Dummies deel 3

'Nooit meer op het strand liggen en ineens giga-lange haren op mijn enkels ontdekken die ik vergeten ben te scheren.'

Hair, Beauty, Skin, Long hair, Blond, Hairstyle, Leg, Arm, Hand, Model,
Fotograaf: Anhkiet Duong

Ik heb inmiddels vier keer de Philips Lumea gebruikt. Na iedere behandeling heb ik tot nu toe meer haarvrije plekken, ik heb de smaak te pakken! Ik check ditmaal uit mijzelf de app om te kijken wanneer het weer tijd is voor een "Lumea momentje voor mezelf" (jak). Begin juni hoef ik het apparaat pas weer te gebruiken. In de beginfase heb ik om de 2 weken behandeld, deze periode zit erop voor mij en ik zal vanaf nu om de 4 tot 6 weken het apparaat erbij moeten pakken. Ondanks dat ik dus nog even op mijn eindresultaat moet wachten, kan ik in dit laatste deel van mijn “hairy diary” zeker al conclusies trekken.

De enige kanttekening van de Lumea is dat het apparaat jammer genoeg niet voor alle huidtypes geschikt is. Een hele donkere huidskleur bevat een hoge concentratie melanine en maakt de behandeling daardoor ineffectief. Ook de haartypen witblond, grijs of rood zullen niet dezelfde resultaten behalen, omdat een groot contrast tussen haar- en huidtype het beste werkt. Je kan hier overigens meer informatie krijgen over de geschikte huid- en haartypen.

Skin, Footwear, Fashion accessory, Metal,
De Philips Lumea heeft opzetstukjes voor verschillende zones.
Anhkiet Duong

Ik ben verrast hoe gemakkelijk de Lumea is in gebruik. Gewoon thuis, met een veilig apparaat lang haarvrij kunnen zijn, en niet dagelijks bezig hoeven zijn met mijn lichaamsbeharing vind ik persoonlijk echt de grote voordelen van het IPL’en. Nooit meer op het strand liggen en ineens giga-lange haren op mijn enkels ontdekken die ik vergeten ben te scheren. Ik kan dan ook niet wachten om mijn nieuwe Arket jurk aan te trekken met mijn Prada sneakers en niet te hoeven denken aan mijn hairy benen, maar ze te flaunten als J-Lo en Céline Dion op de roze loper van het Met Gala. De Lumea is een uitkomst voor mij. Goodnight sweet hairy diary…

Vogue's Sofie testte deze maand de Philips Lumea en deelde haar ervaringen in deze rubriek op Vogue.nl. Lees hier deel 1 en deel 2 van haar Hairy Diary.

De Philips Lumea is te koop bij o.a. Bol.com voor €448,99 óf via het handige Try&Buy systeem voor slechts €39,95 per maand.

Styling Sofie: Top Filippa K., oorbellen Monocraftt.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar