Bo Maertens foolproof haarroutine voor perfecte beachy waves | Dutch Beauty

Actrice Bo Maerten zien hoe zij beachy waves in haar haar maakt met de Philips MoistureProtect Autocurler.

In onze nieuwe Vogue beauty videoreeks Dutch Beauty laten Vogue vrouwen zien wat het geheim achter Dutch girl beauty is, een inclusieve, diverse kijk op de Hollandse schone. Hollandse schone is niet alleen blond-met-blauwe-ogen, maar komt in alle kleuren, vormen, maten, etnische en religieuze achtergronden. Romy Boomsma liet al zien hoe zij in 5 minuten glowy skin krijgt, en Winonah de Jong deelde vanuit haar walk-in-closet haar full glam look. Deze week laat actrice Bo Maerten zien hoe zij beachy waves in haar haar maakt met de Philips MoistureProtect Autocurler.

'Ik ben echt de meest onhandige persoon op aarde, maar zelfs voor mij is deze manier van beachy krullen in mijn haar zetten super makkelijk,' aldus Bo Maerten voordat ze aan haar Dutch Beauty tutorial begint met de Philips MoistureProtect Autocurler. Deze krultang maakt twee keer zo snel krullen in je haar, en beschermt de natuurlijke vochtbalans van je haar. Eerst borstelt Bo haar 'leeuwenmanen' totdat ze helemaal zacht zijn. Om de rommelige look te verkrijgen sprayt ze er vervolgens wat zoutspray in. 'Mijn haar krult heel snel, en ik wil geen harde krullen, maar meer een wavy strandlook. Ik zet de krultang daarom op de laagste temperatuur en het laagste aantal seconden.' Om een niet al te strakke krul te krijgen wisselt Bo ook de stand van de krul per lok af. Klinkt ingewikkeld? Is het niet, want met de Autocurler gaat dit allemaal automatisch. Wil je wél een stevige krul, of heb je heel dik haar? Dan kan je de temperatuur omhoog zetten, evenals het aantal seconden.

Twee keer zo snel

Je haar per ongeluk verbranden zit er niet meer in. De MoistureProtect-krultang piept namelijk als de krul klaar is. Daardoor kan je je haar niet verbranden, en laat je een pluk er nooit te lang in zitten. 'Het lijkt ook een beetje of er eten klaar is,' aldus Bo. 'Ik heb echt veel haar. Dus bij mij duurt mijn haal steilen of krullen altijd ontzettend lang. Dat is ook een van de redenen waarom ik het niet super vaak doe. Maar met deze krultang gaat het dus echt super snel. Voor mij is dit dus echt een uitkomst.' De voorste plukken kun je door de richting te switchen mooi naar buiten stylen. 'Als finishing touch doe ik altijd een beetje olie in mijn haar.' En voilà, Bo's beachy messy krullenlook is een feit.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar