Bella Hadid gaat terug naar haar roots en is weer een natuurlijke blondine net als zus Gigi

Het 22-jarige model is nog nooit zo blond geweest.

bella-hadid
Getty Images

De Hadid-zusjes zijn misschien wel een van de meest populaire modellen-duo's van de mode-industrie. Met hun onderscheidende looks zijn de twee totaal verschillend. Waar Gigi een ware California-girl is, heeft zusje Bella met haar donkere lokken een meer mysterieuze uitstraling. De 22-jarige Bella blijkt echter genoeg te hebben van haarverf, en toont op Instagram haar nieuwe blonde coupe, bijna net zo licht als Gigi.

Natuurlijke kleur

Zowel Bella als Gigi zijn van nature blondines. Bella Hadid verfde haar haren jaren geleden donker voor haar modellendebuut om zich te onderscheiden van haar oudere zus. Nu keert Bella terug naar haar natuurlijke haarkleur. Het 22-jarige model deelde foto's op haar Instagram-stories met haar nieuwe blonde lokken achter de schermen van een shoot voor V Magazine. Op de beelden zien we Bella met een paard waar haar lokken blonder dan ooit tevoren zijn.

image
Bella HadidInstagram

Nooit zo blond

Het is nog onduidelijk of Bella Hadids nieuwe haarkleur een tijdelijke verandering is die slechts voor de shoot is bedoeld, of dat dit daadwerkelijk haar nieuwe hairdo is. Bella kleurde eerder haar donkere lokken iets lichter doormiddel van honingkleurige highlights, maar ze ging nog nooit zo blond sinds de start van haar carrière als nu.

image
Belle HadidInstagram

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid