Serena Williams debuteert compleet nieuwe look en kiest voor honingblonde lokken

De tennisster is blonder dan ooit tevoren.

Serena Williams is blond
Gregg DeGuireGetty Images

Blondes have more fun? Waarschijnlijk niet, ook al wint de haarkleur momenteel aan populariteit. Zo kiezen steeds meer beroemdheden voor lichtere lokken, met als recent voorbeeld Bella Hadid, die op het moment even blond is als haar zus Gigi. Nu kiest ook Serena Williams voor een compleet blonde look. De tennisster, die vorige weekend nog de Wimbledon-finale verloor van de Roemeense Simona Halep, heeft al vaker gekozen voor een lichtere coupe, maar debuteert nu een volledig honingblond kapsel.

Serena Williams is blond

Tijdens de lancering van het "Fashionable Fifty Issue" van Sports Illustrated - waarbij Serena op de cover schittert - toonde de tennisicoon haar nieuwe, frisse kapsel. Hoewel Williams onlangs nog gezien werd met blonde highlights, heeft ze nu de knoop doorgehakt en voor een blonde look gekozen waarbij haar originele donkere haarkleur nog te zien is. Voor haar nieuwe haarstijl zat Serena een aantal uren in de kappersstoel bij celebrity hairstylist Vernon François, die het resultaat vervolgens trots toonde op zijn Instagram-account.

Sports Illustrated

Speciaal voor het Fashionable Fifty Issue van Sports Illustrated stond Serena op de cover. Het tijdschrift heeft de tennisster benoemd tot een van de meest stijlvolle atleten van 2019 (want natuurlijk) en strikte haar voor een exclusief interview, waarin ze vertelt over de kracht en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt op het tennisveld. Tijdens de lancering in Los Angeles was Serena gehuld in een beige leren kokerrok, een ivoorkleurige top en droeg ze meerdere gouden kettingen om haar hals. Maar het waren vooral haar lokken die de show stalen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar