Céline Dion is haast onherkenbaar met haar nieuwe bloempotkapsel

De 51-jarige zangeres blijft ons maar verrassen.

celine-dion-film 
Jacopo Raule / Getty Images Getty Images

Céline Dion blijft ons maar verrassen. De 51-jarige zangeres was op z'n zachtst uitgedrukt een flamboyante paradijsvogel te noemen tijdens Paris Couture Week vorige maand, en nu heeft ze besloten dat het naast een nieuwe stijl ook tijd werd voor een nieuw kapsel. Zo debuteert Dion een compleet nieuw, maar vrij opmerkelijk kapsel. En dan hebben we het over die ene haardracht waar we vol afschuw naar kijken op onze kinderfoto's van vroeger: het gevreesde bloempotkapsel.

De comeback van het bloempotkapsel?

Ik hoopte bovenstaande nooit te hoeven schrijven, maar misschien (en hopelijk) blijft het vraagteken gewoon bij een vraagteken. Maar Céline Dion kennende, die met haar stijl nog van een vuilniszak een modetrend weet te maken, zou het bloempotkapsel daadwerkelijk kunnen terugkomen van lang, héél lang weggeweest. Op haar Instagram-account deelde de zangeres een preview van haar covershoot voor het septembernummer van de Amerikaanse Harper's Bazaar, waarin "iconen" centraal staan. Op het beeld is Dions nieuwe kapsel te bewonderen, dat internationaal ook wel bekend staat als de bowl cut.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Op de cover lijkt er nog niet zoveel aan de hand te zijn. Ja, de zangeres heeft opeens een donker en extreem kort kapsel, maar er is nog niet per se sprake van paniek. Als we verder klikken en meer beelden te zien krijgen van Dions fotoshoot, is-ie daar toch echt: het bloempotkapsel, waarbij de lokken op één lijn zijn geknipt maar iets korter zijn bij het voorhoofd (om nog wat te kunnen zien, zeg maar). Brengt Céline de bowl cut terug?

Trendsetter

Hoewel het niet helemaal duidelijk is of we hier te maken hebben met een pruik, zouden we er niet raar van opkijken als de zangeres daadwerkelijk de schaar in haar o-zo beroemde blonde lokken heeft gezet. Céline heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een heus stijlicoon en lijkt iedere week te leven alsof het coutureweek is. Zo zagen we haar al eens in Chanel-spandex, asymmetrische denim en een all white diva-look van Ralph & Russo. Nieuwe trends uitproberen is dus niets nieuws voor de "My Heart Will Go On"-zangeres, waardoor ze zelfs van een bloempotkapsel fashion weet te maken. Tja, wat kunnen we zeggen, it's all coming back (to me) now...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar