Na Céline Dion waagt ook Charlize Theron zich aan het bloempotkapsel

We zijn nog lang niet van het bloempotkapsel af, zo blijkt.

charlize-theron-bloempotkapsel
Phillip FaraoneGetty Images

Het meest opmerkelijke kapsel van deze zomer is zonder twijfel de bowl cut, je weet wel, het beruchte bloempotkapsel. Nadat Céline Dion de haardracht debuteerde in haar fotoshoot van de Amerikaanse Harper's Bazaar zijn er meerdere beroemdheden die volgen. Zo ook actrice Charlize Theron, die haar lange blonde lokken nu inruilt voor een gevreesd bloempotkapsel.

Charlize Therons bloempotkapsel

De 44-jarige actrice debuteert haar frisse bloempotkapsel op Instagram met een foto van haar nieuwe look. We kennen Charlize vooral met haar goudblonde lokken (die altijd zo goed matchen met de goudkleurige Dior J'Adore-flacon waar de actrice het gezicht van is), maar die zijn nergens meer te bekennen. Zo is de ondertoon van haar kapsel bruin met blonde coupe de soleil-achtige highlights.

Na het lezen van de bijbehorende beschrijving begrijpen we dat Charlize's nieuwe kapsel het gevolg van haar rol in de negende (!) Fast & Furious film. 'Ze is terug,' schrijft de actrice, doelend op haar personage Cipher in de filmreeks. Op het einde van Fast & Furious 8 zagen we Charlize's karakter uit een vliegtuig springen, maar blijkbaar heeft ze het overleefd. Fast & Furious 9 draait vanaf 22 mei in de bioscoop.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar