Kate Middleton debuteert een lichter kapsel met blow-out dat perfect is voor de herfst

Voor iedereen die nog wel wat haarinspiratie kan gebruiken voor het aankomende seizoen.

kate-middleton-kapsel-herfst
WPA PoolGetty Images

Gisteren ging de 4-jarige prinses Charlotte voor het eerst naar school. Aan de hand van moeder Kate Middleton en in het gezelschap van haar vader prins William en broer prins George liep Charlotte haar eerste schooldag tegemoet. Hoewel de kleine meid uiteraard het middelpunt van belangstelling was, waren alle ogen ook op Kate Middleton gericht. De hertogin van Cambridge debuteerde namelijk een nieuw, lichter kapsel dat zich perfect leent voor de aankomende herfst.

Kate Middleton heeft een nieuw kapsel

Het bijna complete gezin (alleen de kleine prins Louis ontbrak) liep richting het Thomas’s Battersea, een kostschool in Londen waarvan vanaf nu niet alleen prins George maar ook prinses Charlotte zich leerling mag noemen. Vanzelfsprekend waren de kinderen gekleed in hun schooluniform. De Cambridges verschenen daarentegen in hun leisure wear, die zo door kunnen als ideale najaarslooks. Zo droeg Kate een gebloemde midi-jurk met zwarte ceintuur van Michael Kors, en verscheen William in een kaki broek, lichtblauw overhemd en donkerblauwe blazer. Naast Kate's in het oog springende jurk debuteerde de hertogin ook een gloednieuw kapsel. Zo kregen haar kastanjebruine lokken een upgrade met lichtere tinten, en waren ze voorzien van een perfecte blow-out en jaloersmakende glans. Kortom: het ideale kapsel voor een nieuw seizoen.

prinses-charlotte-naar-school
Aaron ChownGetty Images

Prinses Charlotte gaat naar school

Het was donderdag 5 september een bijzondere dag voor de Cambridges. Prinses Charlotte beleefde haar eerste dag op school. Het grote moment werd vastgelegd door vele belangstellenden, maar werd ook gedeeld op het officiële Instagram-account van de Cambridges. In de video is te zien hoe de lerares van de school beide royal kids de handen schudt, waarna ze ook Kate en William begroet. Bekijk het aandoenlijke moment hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton