Kendall Jenner is nu blond en toont haar nieuwe kapsel voor het eerst op de catwalk bij Burberry

Het model verrast ons niet alleen met haar aanwezigheid, maar ook met haar gloednieuwe haarkleur.

kendall-jenner-blond
Imaxtree

Tijdens de Lente/Zomer 2020 show van Burberry tijdens London Fashion Week wist niet alleen Riccardo Tisci ons te verrassen met een nieuwe collectie, maar ook met een van zijn modellen. Zo bewandelde niemand minder dan Kendall Jenner de catwalk. En dat deed het model met een net zo verrassende nieuwe haarkleur: Kendall Jenner is blond.

Kendall Jenner is blond

Als derde model betrad Kendall Jenner de Burberry-catwalk in Londen, en showde daarmee een volledig nieuwe coupe. Hoewel we het model gewend zijn met donkerbruine lokken kiest ze er nu voor om haar modellenvriendinnen Gigi en Bella Hadid achterna te gaan. Zo heeft Kendall haar lokken blond laten verven waarbij haar natuurlijk haarkleur bij de haarwortels nog zichtbaar is. Het lijkt echt te gaan om een nieuwe look, gezien de modellen bij Burberry met allerlei (natuurlijke) haarkleuren op de catwalk liepen en het dus niet verplicht was voor de show.

Runway, Fashion, Fashion show, Fashion model, Clothing, Footwear, Outerwear, Human, Jacket, Event,
Imaxtree

Kendall combineert haar blonde coupe met een van de 110 (!) looks van het Britse modehuis: een soepelvallende zwarte rok met franjes, een witte blouse en een wit bomberjasje met bruine leren details.

Kendall op de catwalk

Niet alleen Kendalls nieuwe haarkleur komt als een verrassing. Ook haar aanwezigheid op de catwalk is vrij bijzonder. Zo gaf het model eerder aan geen tot weinig verschijningen te maken tijdens het nieuwe modeseizoen. Dat deed ze tijdens vorige modeseizoenen ook al, omdat het model veel last zou hebben van paniekaanvallen. Kendall was vorige week niet te zien tijdens de shows in New York, ook al was ze wel aanwezig bij feestjes en evenementen. Of ze wellicht de catwalk betreedt in Milaan en/of Parijs – bijvoorbeeld bij grote favorieten als Fendi en Off-White – moet nog maar blijken.

Burberry Lente/Zomer 2020

Kendall was zeker niet het enige bekende gezicht tijdens de Burberry Lente/Zomer 2020 show in Londen. Ook de Nederlandse modellen Rianne van Rompaey en Birgit Kos wandelde mee, evenals Irina Shayk, zeroes-supermodel Agyness Deyn, en Gigi en Bella Hadid. Die laatstgenoemde ging een tijdje geleden al blond, net als zus Gigi, en lijkt nu zelfs alweer te schaar in haar lokken te hebben gezet. Zo debuteert Bella een lob, ofwel een lange bob. Bekijk alle looks van de Burberry show in onderstaande gallery.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar