Bella Hadid zegt haar blonde lokken vaarwel en is weer brunette

Het model keert terug naar haar roots op de catwalk bij Balenciaga tijdens Paris Fashion Week.

bella-hadid-brunette
EstropGetty Images

Inmiddels waren we er al helemaal aan gewend: een blonde Bella Hadid. In plaats van haar signature donkerbruine lokken koos het model deze zomer voor een lichtere coupe, waarmee ze direct het evenbeeld werd van zus Gigi. Nu lijkt het half-Nederlandse model weer genoeg te hebben van haar leven als blondine en keert ze terug naar haar roots. Zo is Bella Hadid weer te zien als brunette op de catwalk bij Balenciaga tijdens Paris Fashion Week.

Bella Hadid is weer brunette

Het 22-jarige model beleefde een druk modeweekend. Zo was ze niet alleen een punky bruid op de catwalk bij Vivienne Westwood by Andreas Kronthaler, ook liep Bella Hadid de shows van Haider Ackermann en Balenciaga. Bij Ackermann toonde het model al een ietwat donkere coupe met lichte plukken, ook al was het voornamelijk de wetlook die van Bella een brunette maakte. Een paar uur later, tijdens de Lente/Zomer 2020 show van Balenciaga, zagen we een compleet andere look. De highlights in de lokken van het model waren verdwenen, ofwel: Bella Hadid was weer brunette.

Haider Ackermann : Runway - Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2020
Bella Hadid op de catwalk bij Haider Ackermann Lente/Zomer 2020.
Victor VIRGILEGetty Images

Balenciaga Lente/Zomer 2020

Op de catwalk van Balenciaga's Lente/Zomer 2020 show – die plaatsvond in een zee van blauw – debuteerde Bella niet alleen een nieuwe coupe, maar ook een nieuwe look van het Spaanse modehuis. Zo droeg het model een dieprode off-shoulder mini-jurk gemaakt van fluweel, met in haar oren het nieuwste accessoire van Balenciaga: statement oorbellen in de vorm van een schelp. Benieuwd naar de complete collectie, inclusief een hoop power shoulders en over-de-top prinsessenjurken? Bekijk Balenciaga's Lente/Zomer 2020 show in onderstaande gallery.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid