Dua Lipa en Anwar Hadid kopiëren niet alleen elkaars stijl, maar ook elkaars kapsel

Het nieuwe modekoppel is meester in couple-style – op alle vlakken.

dua-lipa-anwar-hadid-blond
Christian VierigGetty Images

De nieuwe haarkleur voor dit najaar lijkt te zijn bepaald: in plaats van donkere haartinten kiest menig beroemdheid voor blond. Zo verfde niet alleen Bella Hadid haar donkere lokken in haar natuurlijke haarkleur (hoewel ze inmiddels weer donkerbruin haar heeft), ook Kendall Jenner koos abrupt voor blond. Aan dat rijtje mag ook fashion's nieuwste koppel Dua Lipa en Anwar Hadid zich toevoegen, want de twee gaan nu als blondines door het leven.

Dua Lipa en Anwar Hadid zijn blond

Waar het gloednieuwe koppel afgelopen maand nog te bewonderen was in Londen tijdens Fashion Week, zijn de twee nu weer terug in hun woonplaats New York. Tijdens fashion month zagen we Dua Lipa en Anwar Hadid allebei nog met bruine lokken front-row zitten bij Burberry, maar daar is nu verandering in gekomen. Zo verscheen het stel op de straten van Manhattan niet alleen in gecoördineerde couple-style outfits, ook hun kapsel hebben de twee inmiddels op elkaar afgestemd. Het broertje van Gigi en Bella Hadid en de Brits-Kosovaarse zangeres zijn allebei peroxide blond met roze plukken erdoorheen.

Celebrity Sightings In New York City - October 02, 2019
Raymond HallGetty Images

Op Instagram deelde zowel Dua Lipa als Anwar Hadid al beelden van hun nieuwe kapsel. 'Een nieuw tijdperk! Bedankt voor jullie geduld,' stond er bij de foto van Dua, waarmee de zangeres doelt op nieuwe muziek en wellicht een nieuw album. Ook Anwar gaf ons al een voorproefje van zijn nieuwe coupe.

Couple-style

Zoals gezegd zijn Dua en Anwar niet alleen allebei blond, ook hun stijl hebben ze wederom op elkaar afgestemd. Hadid droeg een beige trainingsbroek, een zwart T-shirt met horrorprint van streetwearlabel Bond en matchende sneakers, terwijl Lipa gekleed was in een zwarte Adidas-joggingsbroek, gele top met rozenprint en bijpassende zwarte sneakers. Het koppel staat erom bekend in gecoördineerde outfits te verschijnen. Zo deden ze dat ook bij een concert in Londen en tijdens New York Fashion Week bij de show van Marc Jacobs (waarin Anwars zussen Gigi en Bella te zien waren). We kijken reikhalzend uit naar de toekomstige couple-style looks van de twee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar