Zo ziet de nieuwe luxe salon van Rob Peetoom in Utrecht eruit

Neem samen met beautyjournalist Karen van Ede een kijkje in de nieuwe haarsalon van Rob Peetoom, te vinden in hartje Domstad.

rob-peetoom-utrecht-salon-opening
Alexander Sporre

Gisteravond ging in hartje Utrecht de nieuwe luxe haarsalon van Rob Peetoom open, eentje waarin vooral hair wellness centraal staat. Meer een lifestyleconcept dan een kapsalon, een oase van rust die goed voelt en waar Vogue graag even plaatsnam in de stoel.

Beautylight

Je hebt vast wel eens bij een kapper gezeten, langer naar jezelf in de spiegel gekeken dan je normaal doet en gedacht: weg met dat spiegelbeeld. Wallen. Vale huid. Verkeerde dag. Dat zal je nooit overkomen in een Rob Peetoom salon en al helemaal niet in de nieuwe Rob Peetoom Utrecht, waar de - speciaal voor de salon gemaakte - manshoge spiegels juist een beautylight hebben, een zacht rondom lichtje waardoor je er heel goed uitziet, ook al zit de handdoek nog om je haar en heeft je nieuwe kleur of coupe zich nog niet eens gemanifesteerd.

rob-peetoom-salon-nieuw-utrecht
Rob Peetoom Utrecht

Chillen bij de open haard

Binnenhuisarchitect Ruud van Oosterhout zorgde voor wel meer fijne details in de grote, lichte salon aan het Oudkerkhof in Utrecht. Een open haard bijvoorbeeld, midden in de zaak, met grote fluwelen fauteuils. Twee aparte boots voor INGEbrows, de brow service van Rob Peetoom. En als je binnenkomt rechts meteen de make-up waar je misschien heel nieuwsgierig naar bent: ILIA, een verzorgend, clean make-up merk met mooie kleuren en texturen (zie het novemberissue van Vogue). Achterin rechts is de wasafdeling met zalige massagestoelen en wasbakken waar je nu eens geen nekhernia van krijgt. Helemààl achterin zijn nog een aantal plekken in een door daglicht overgoten ‘serre’ waar je zicht hebt op de koffiebar.

rob-peetoom-salon-nieuw-utrecht
Rob Peetoom Utrecht

Hair healing

Een nieuwe, luxueuze salon met een nieuw Hair Spa menu, met daarop Kérastase behandelingen voor haar en hoofdhuid die bijvoorbeeld gericht zijn op detoxen, versterken of herstellen (zodat je haar mooier lang wordt). Dat spagevoel wordt in 2020 nog verder uitgebreid, als de salon een samenwerking aangaat met Mama Medicine uit New York (@mamamedicine) ofwel Deborah Hanekamp, fashion’s favorite healer volgens Vogue US. En dan kan het zomaar gebeuren dat er kristallen gebruikt worden bij je volgende haar- of beautybehandeling.

rob-peetoom-salon-utrecht 
Rob Peetoom Utrecht

Utrechts mooiste

Wie in Utrecht woont denkt misschien ‘maar we hadden toch al een Rob Peetoom salon’? Zelfs twee! En die twee salons zijn nu samen één grote. Partners in hair Rianne en Marcha stonden gisteravond tijdens de opening samen op het podium met vaste klant Marco Borsato, friend of the family Maan (die de salon opende met een paar prachtige liedjes) en Rochelle Peetoom, de huidige CEO van Rob Peetoom.

richelle-rob-peetoom-opening-salon-utrecht
Alexander Sporre

Het is de eerste salon volgens een nieuwe formule waar Rochelle beslist een groot aandeel in heeft gehad. En het plan is om er nog veel te laten volgen. Is je budget al bijna op gegaan aan je herfstgarderobe maar ben je bloednieuwsgierig dan kun je tòch terecht, want Peetoom werkt met stylisten in verschillende prijsklasses. Woon je in Utrecht en ben je student? Vraag naar de studentenkorting. Al was het maar voor zo’n Hair Spa behandeling!

Oudkerkhof 31, Utrecht, robpeetoom.nl


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar