Charlize Theron neemt afscheid van haar bloempotkapsel en kiest voor platinablonde pixie

Geen transformatie is de actrice te gek, blijkt maar weer.

charlize-theron-bloempot-kapsel
Steve Granitz / Getty Images

Zeg "extreem kapsel" en "regelmatige transformatie" en zie daar, actrice Charlize Theron. Ze heeft dit jaar al meermaals hoofden laten draaien door wéér met een nieuw kapsel te debuteren, van bruine bob tot bloempotkapsel. Nu zet ze wederom de schaar in haar lokken: ditmaal voor een platinablonde pixie. Inspiratie alom, zeker wanneer je zelf overweegt om een (drastisch) bezoek aan de kapper te brengen.

Charlize Therons kapsels

Om een goede blik op Charlize's haargeschiedenis te krijgen zijn we genoodzaakt om even terug te gaan naar het begin, zo rond de Oscars van dit jaar. De actrice – die onder meer faam verwierf door haar rol in Monster – verscheen voor het eerst in zeven jaar met een bruine coupe. Ze combineerde het kapsel met een rode lip en neutrale oogmake-up, en stal overduidelijk de show (al droegen haar blauwe Dior couture-jurk en Bvlgari-juwelen daar ook zo hun steentje aan bij). De beslissing om haar kapsel te veranderen kwam overigens impulsief en pas op het allerlaatste moment, vertelde haar stylist Adir Abergel toen nog. Een flinke verandering, aangezien we Charlize eerder vooral met goudblonde lokken kenden. Het kapsel vormde altijd een perfecte match met het goudkleurige Dior J'Adore-flacon, waar de actrice het gezicht van is.

charlize-theron-bruine-bob-oscars
Steve Granitz / Getty Images

Van bloempotkapsel naar pixie

If only we knew then wat ons nog te wachten stond. Niet veel later debuteerde Charlize namelijk met het beruchte (en gevreesde) bloempotkapsel voor haar rol in Fast & Furious 9. Wel met moderne twist, en met '90s supermodel Linda Evangelista in het achterhoofd. De actrice hield het kapsel een tijdje, maar is tijdens de American Cinematheque Awards nu weer met een ander (extreem) kapsel gespot, wat haar wederom tot een totaal ander mens maakt. Abergel schrijft bij een Instagramfoto van Charlize: 'Ik houd er altijd zo van om haar kapsel te veranderen. Nieuwe kleur, strak naar achter, nieuw gevoel.' Het is overigens niet de eerste keer dat Theron met een korte, blonde haarstijl verschijnt; in 2013 had ze een soortgelijk kapsel.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar