Millie Bobby Brown lijkt met haar nieuwe blonde kapsel in niets meer op Stranger Things' Eleven

Het begrip "transformatie" is hier nógal op zijn plek.

millie-bobby-brown-short-hair
Jason LaVeris / Getty Images

Het voelt bijna alsof iemand ergens met haar vingers heeft geknipt et voilà, Millie Bobby Brown is opeens een jonge vrouw. Toegegeven: haar nieuwe, blonde kapsel draagt daar zo zijn steentje aan bij, die ze toonde tijdens een vertoning van Stranger Things (lees hier alvast alles over seizoen 4) in New York. Ze lijkt daarmee in niks meer op Eleven, het personage dat ze in de serie vertolkt.

Over Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown is inmiddels vijftien jaar oud en allang niet meer "alleen maar" bekend om haar glansrol in Stranger Things. Zo heeft ze recent een eigen beautylabel gelanceerd, Florence by Mills, een warm bad voor generatie Z. Alsof dat al niet indrukwekkend genoeg is, is ze ook nog gedoopt tot de jongste Unicef ambassadeur ooit, waarvoor ze zich focust op de rechten van jonge mensen. Ondertussen is ze ook nog steeds een prominent karakter in de serie waarmee ze bekendheid verwierf, waarvoor ze maandag aanwezig was bij een voorvertoning. Haar mede-acteurs David Harbour, Maya Hawke en Charlie Heaton waren ook van de partij.

Nieuw blond kapsel

Ze verscheen daar van top tot teen in een noemenswaardige look. Haar kapsel viel daarbij misschien nog wel het meest in het oog: lang, golvend én blond. Flink anders dan de bruine, lange bob die we van haar kennen. De Britse actrice combineerde haar nieuwe coupe met een matchy-matchy top en lange, babyblauwe rok van de SS20-collectie van het luxe label Markarian, inclusief ruches en de nodige roze florals. Daarbij droeg ze de paarse "Araborda"-hakken van Christian Louboutin en de "Lola" oorbellen van Jennifer Behr, volledig gemaakt van Swarvoski-steentjes.

milly-bobby-brown-long-hair 
Dia Dipasupil / Getty Images


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar