Bella Hadid heeft nu het iconische kapsel van dit '90s supermodel

Een kapsel dat door wordt gegeven van supermodel naar supermodel.

bella-hadid-kapsel-christy-turlington
Marc PiaseckiGetty Images

We hebben Bella Hadid de afgelopen maanden met de meest uiteenlopende kapsels gezien. Zo koos het 23-jarige supermodel tijdens onze Vogue november covershoot en de daaropvolgende internationale modeweken in september nog voor blonde lokken, maar ruilde ze die al snel weer in voor haar signature donkerbruine haarkleur. Daar wijkt Bella nu niet vanaf, maar ze heeft er wél voor gekozen om de schaar in haar lokken te zetten en zich dit iconische kapsel van '90s supermodel Christy Turlington te laten aanmeten.

Bella Hadids nieuwe kapsel

Tijdens het Vogue Fashion Festival in Parijs, dat afgelopen weekend plaatsvond in Hotel Potocki, sprak Bella zich niet alleen uit over haar Victoria's Secret-verleden, maar debuteerde ze ook een gloednieuw kapsel. Zo kwam het model ten tonele met een korte, frisse bob die ongeveer tot aan haar kin komt.

Vogue Fashion Festival 2019 : Photocall At Hotel Potocki In Paris
Pascal Le SegretainGetty Images

De haarstijl is aan de onderkant rond geknipt zodat de onderste plukken naar haar gezicht toe staan, een iconisch kapsel dat we in het verleden vaker hebben gezien. Zo doet de typische bobstijl ons sterk denken aan '90s supermodel Christy Turlington, die het kapsel in de jaren negentig faam bezorgde.

AT & T Presents City Kids Foundation Benefit
Christy Turlington, 1991.
Ron GalellaGetty Images
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De bob is overal

Bella Hadid is zeker niet de enige die dit najaar voor een bob heeft gekozen. Zo zagen we de haarstijl een tijdje geleden al opduiken bij catwalk-favoriet Kaia Gerber en Emily Ratajkowski, maar kozen ook Jennifer Lopez en Kim Kardashian voor de frisse look. We gokken zo dat Bella vast niet de laatste beroemdheid is die de schaar in haar lokken zet. Mocht je dat zelf overwegen, doe dan alvast wat inspiratie op in onderstaande gallery.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid