Justin Bieber heeft nu bubblegum-roze haar

De zanger kiest net voor het einde van het jaar voor een compleet nieuwe look.

justin-bieber-roze-haar
Shareif ZiyadatGetty Images

We kennen Justin Bieber eigenlijk alleen met zijn blonde haar. Soms is het kort, soms is het lang, maar de 25-jarige zanger wijkt nooit te veel af van zijn herkenbare look. Tot nu, want Bieber heeft ervoor gekozen zijn blonde lokken compleet roze te verven. En dan hebben we het niet over subtiel roze – zoals zijn vrouw Hailey Bieber in het verleden heeft gehad – maar een kleur die enkel omschreven kan worden als bubblegum pink.

Justin Bieber heeft roze haar

De 25-jarige zanger werd in Los Angeles gefotografeerd met zijn nieuwe haarkleur. Op de foto is te zien hoe Justin zijn outfit afstelde op zijn roze haar. Zo draagt hij een donkerroze joggingbroek van zijn eigen streetwear label Drew House, gecombineerd met een wit T-shirt van modelabel Fear of God en witte sneakers. Die look bekijk je hier. Een dag later werd de zanger opnieuw gezien met zijn roze haar – waarmee duidelijk wordt dat het niet een one time thing is. Justin ging met een avond uit met Hailey, gekleed in een witte hoodie van Drew House en jeans met lichte wassing. De keuze voor roze lokken is Justins meest dramatische kapselverandering sinds hij vorig jaar zijn hoofd bijna kaal schoor. Dat deed de zanger nadat hij zijn haar zo lang mogelijk liet groeien, waarmee hij in vele ogen nogal een onverzorgde indruk maakte.

Nieuwe muziek

Na zijn grote bruiloft met Hailey is Justin naar verluidt weer druk bezig met zijn muziekcarrière. Zo vertelde een bron aan People dat hij nieuwe muziek aan het maken is en voorbereidingen treft voor een nieuwe tour. 'Een nieuw album wordt binnenkort gelanceerd, hopelijk net op tijd voor de feestdagen. Justin bereidt zich ook voor op een tour voor volgend jaar. Hij is bezig met dansrepetities,' aldus de bron.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar