Kendall Jenner kiest voor nieuwe haarkleur precies op tijd voor de feestdagen

Haar signature zwarte lokken zijn verleden tijd.

kendall-jenner-haarkleur-donker-bruin-haar
Pietro D'apranoGetty Images

Kendall Jenner staat naast haar succesvolle modellencarrière en haar rol in Keeping Up With The Kardashians bekend om haar kenmerkende zwarte lange lokken. De afgelopen periode experimenteerde het model echter veel met haar kapsel. Waar we het supermodel vooral kennen met haar zwarte haartint, verfde Kendall eerder dit jaar haar haar volledig blond, net zoals Bella Hadid en Serena Williams deden. Na ondertussen weer te zijn teruggekeerd naar haar vertrouwde haarkleur kiest Kendall nu voor een nieuwe tint, eentje die aanzienlijk lichter is dan haar kenmerkende coupe en perfect past bij de feestdagen.

Kendall Jenners nieuwe honingbruine haar

Hoewel de meeste mensen tijdens de wintermaanden ervoor kiezen om een tintje donkerder te gaan, besluit Kendall juist haar zwarte haar een tint lichter te maken. Het supermodel kiest voor een subtiele lichtbruine kleur die de look van het model compleet verandert. Kendalls nieuwe haarkleur staat in groot contrast met de transformatie die ze eerder onderging en haar haar een dramatische platinablonde kleur gaf die ze in september debuteerde tijdens de Burberry lente/zomer 2020-show. Hoewel Kendalls nieuwe haarkleur niet dermate drastisch is als haar vorige haarverandering, geeft de lichtbruine tint een warmere look die perfect past bij de feestdagen.

De vrouw achter Kendalls nieuwe haarkleur Cassondra Kaeding, een bekende haarstylist met klanten als Natalie Portman, Rosie Huntington-Whiteley en dus Kendall zelf. Zij onthulde Kendall nieuwe look via Instagram. In de video is het 24-jarige supermodel te zien die haar bronskleurige haar toont in een casual wavy coupe. Gestyled door haarstylist Jen Atkin en gekleurd door Kaeding zelf, is Kendall's haar klaar voor de feestdagen en een fris begin van het nieuwe jaar.

Beroemdheden experimenteren met haarkleur

Jenner is niet de enige die de laatste tijd veel aan het experimenteren is met haar kapsel. Ook goede vriendin en co-model Bella Hadid heeft de afgelopen tijd vele kapsels gehad, van haar vertrouwde kleur tot blond en ultra lange lokken. Ook Beyoncé koos onlangs voor een nieuwe coupe. Hoewel zijn niet meegaat in de trend van de lichtere haarkleuren, verfde de superster haar blonde lokken in een donkerdere tint. Ook Kendalls zus Kim Kardashian koos onlangs voor een kleine aanpassing in haar kapsel, en koos voor chocoladebruine highlights tussen haar zwarte manen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar