Kendall Jenner en Cara Delevingne zijn haast onherkenbaar met blonde bloempotkapsels

De topmodellen poseren op de CHAOS SixtyNine kalender.

kendall-jenner-cara-delevingne-bloempotkapsel
Pierre SuuGetty Images

Als er een kapsel is dat we het meest vrezen uit onze jeugd, dan is het wel het bloempotkapsel. De haarstijl werd vorig jaar weer gezien bij beroemdheden als Céline Dion en Charlize Theron, maar lijkt ook dit jaar nog altijd populair. Zo kozen modellen Kendall Jenner en Cara Delevingne voor een blonde variant van het kapsel, te zien op de nieuwe jaarkalender van accessoirelabel CHAOS. De twee modellen zijn haast onherkenbaar op de beelden.

Kendall Jenner en Cara Delevinge op CHAOS-kalender

Het Britse merk CHAOS, dat voornamelijk luxe iPhone-hoesjes en -accessoires verkoopt, heeft voor 2020 een nieuw posterboek op de markt gebracht, genaamd CHAOS SixtyNine. Het boek komt tevens met een kalender, waarop modellen Kendall Jenner en Cara Delevingne poseren (gefotografeerd door Dexter Navy). Bijna onherkenbaar, dat wel. Zo zien we de twee topmodellen met platinablonde bloempotkapsels. Hun blonde bowl cuts zijn weliswaar pruiken, maar het stel lijkt in de verste verte niet meer op zichzelf.

In het boek staan niet alleen posters van de twee, maar ook hun favoriete taartrecepten, zoals red velvet cake en New York cheesecake. De eerste twee letters van hun voornamen vormen samen namelijk het woord CaKe, wat tevens de nickname is voor het modellenduo. De recepten komen van henzelf of hun familie, dus het kan zomaar zijn dat het geheime taartrecept van de Kardashians voor onze neus ligt.

De CHAOS SixtyNine kalender slash posterboek is verkrijgbaar via de webshop van het label. Het nieuwe jaar is nog geen week oud, dus het aanschaffen van een jaarkalender behoort nog tot de opties.

De comeback van het bloempotkapsel

Sinds vorig jaar lijkt het bloempotkapsel – a.k.a. de bowl cut waarbij het haar op één lijn is geknipt, maar iets korter is bij het voorhoofd – weer terug te komen. Zo kozen bekende gezichten als Céline Dion en Charlize Theron voor de haarstijl, die in de jaren daarvoor ook bij beroemdheden als Rihanna en 90's model Linda Evangelista werden gezien. Jezelf wagen aan het bloempotkapsel? Neem hier dan een voorbeeld aan de beste bloempotkapsels aller tijden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar