Jennifer Lopez brengt de 90's highlights haartrend terug van weggeweest

In een selfie die J.Lo op Instagram deelde grijpt ze terug naar een hairdo die we eerder op haar hebben gezien.

Jennifer Lopez tijdens de Grammy Awards in 1999.
Getty Images

We zijn inmiddels alweer drie maanden diep in het nieuwe decennium, maar dat wil niet zeggen dat we 90's nostalgia hebben losgelaten. Het meest recente bewijs daarvoor is het nieuwe kapsel van Jennifer Lopez. De zangeres deelde deze week een foto op haar Instagram-account, waar ze teruggrijpt naar een hairdo die we eerder op haar hebben gezien in de jaren negentig. Pak de peroxide er maar bij, want J.Lo brengt met haar nieuwe kapsel extreme 90's highlights terug van weggeweest.

Extreme highlights van Jennifer Lopez

Op de foto die Jennifer Lopez op Instagram postte, springt haar haarlook meteen in het oog. Met haar nieuwe look neemt de superster ons weer voor even terug naar de jaren '90, waar menig celeb rondliep met een kapsel inclusief opvallende highlights. Het chique, slicked back kapsel van J.Lo is gecreëerd door haarstylist Chris Appleton, zo blijkt uit de post. Speciaal voor de nieuwe look liet Jennifer extreme highlights zetten, zoals we die van haar gewend waren in de zeroes en daarvoor. Het lijkt erop dat de zangeres haar gebruikelijke blonde balayage heeft ingeruild voor alles behalve subtiele highlights.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De andere opvallende beautytrend op de foto? J.Lo's extreme manicure: op de selfie heeft de zangeres lange, neongroene nagels. Verder draagt ze diamanten ringen aan haar vingers die ze combineerde met minimalistische zilveren oorbellen. Zoals gewoonlijk pakt Jennifer volledig uit met deze look, alles mag nét een beetje extra zijn.

De nineties maken een comeback

De nineties lijken niet enkel in de mode een comeback te maken, ook in de beautywereld worden steeds vaker referenties naar de jaren '90 gemaakt. Nineties queen Bella Hadid loopt voorop in de trend, van nineties nagels tot de iconische bob van '90s supermodellen. Ook ster Selena Gomez gaat mee in de trend die deze week nog de moderne versie van de nineties Rachel coupe toonde.

Extreme highlights op de catwalk bij Alexander McQueen

De extreme highlights haartrend verscheen vorige maand ook al op de catwalk in Parijs. Tijdens de Alexander McQueen Herfst/Winter 2020 show paradeerden de modellen over de catwalk met brede, rode highlights in hun haar. In de show liepen maar liefst acht Nederlandse modellen mee – waaronder Jill Kortleve, Saskia de Brauw en Deirdre Fírinne – allemaal met een kort, strak en rood punkkapsel.

Jill Kortleve in de Alexander McQueen Herfst/Winter 2020 show.
Carlo ScarpatoImaxtree

Haartrends voor dit voorjaar

Mocht deze nieuwe haartrend van J.Lo je nu net iets te extreem zijn voor jou, geen zorgen: tussen de haartrends voor dit voorjaar zitten ook wat minder opvallende coupes. Zo is sixties hair weer helemaal on trend (denk lange, natuurlijke lokken), lijken de Greta Thunberg-vlechten dé haartrend van de lente te worden en zagen we bij Fendi de messy bun z'n retour maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar