Bella Hadid stapt naar buiten met de haartrend van het moment: de halflange pony

Durf jij deze trend aan?

Bella Hadid op de catwalk bij Off-White Herfst/Winter 2020 tijdens Paris Fashion Week.
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images

Bella Hadid is niet alleen kameleon als het op haar outfits aankomt, ook op beautygebied kan het 23-jarige model er wat van. Zo nam ze vorig jaar nog afscheid van haar kenmerkende, donkerbruine lokken door als blondine door het leven te gaan. Inmiddels is ze weer terug geswitcht, maar nu debuteert het model een totaal andere look: een halflange pony – tevens een van de grootste haartrends van dit moment.

Bella Hadid met halflange pony

Het half-Nederlandse model werd afgelopen week in New York gezien, klaar voor vertrek, waarschijnlijk op weg naar huis om bij te komen van fashion month. Bella verscheen in een off-duty look: een zwarte trackpants, donkergrijze denim jas, een oversized sjaal, Versace-zonnebril en heel veel baggage, waaronder een Louis Vuitton travel bag met monogram- en kersenprint. Het was deze keer niet haar outfit, maar haar kapsel dat opviel. Zo debuteerde Bella een halflange pony die niet zo kort is als de (gevreesde) baby bangs, maar wel kort genoeg om haar wenkbrauwen te tonen.

bella hadid met halflange pony in new york
GothamGetty Images

Hoewel de nieuwe bangs van Bella faux lijken, geeft ze vorm aan de haartrend die vorig jaar op menig catwalk werd gespot. Nu het model fan blijkt te zijn van het kapsel, zal het niet lang meer duren voordat de halflange pony het straatbeeld heeft veroverd, denken wij zo. Alhoewel een kappersbezoek nog even moet uitblijven, gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus.

Bekijk de beste beautylooks van Bella Hadid door de jaren heen

Beauty-kameleon

Ze mag dan nog maar drieëntwintig jaar oud zijn, Bella Hadid is in de loop der jaren menigmaal van kapsel veranderd. Zo begon het model haar inmiddels succesvolle carrière met lange, donkerbruine lokken. Het duurde niet lang of Bella zette de schaar erin, waarna ze regelmatig wisselde van haarkleur en -lengte. Vorig jaar koos het model ervoor terug te gaan naar haar roots en haar lokken blond te verven. Ze ging nóg blonder om zich vervolgens weer een donkerbruine haarkleur aan te laten meten.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid