Zo creëer je zelf een ultrastijl kapsel uit de 90's dat een comeback maakt

Je maakt de look in een handomdraai met Dysons nieuwe en revolutionaire product.

gigi hadid tijdens de jacquemus show in parijs
Getty Images

Het zal je wellicht niet zijn ontgaan; de jaren '90 zijn weer volledig terug. Het tijdperk waarin haltertops en low-waist jeans hoogtij vierden manifesteert zich niet enkel in de mode; ook in de beautywereld worden referenties naar de populaire nineties zichtbaar. Een look uit de jaren '90 is namelijk pas écht compleet met superstijl, glanzend haar. Deze populaire haartrend kwam tot uiting tijdens de Herfst/Winter 2020 shows van modehuizen als Jacquemus, Missoni en Off White. Stijlen lokken maken een ware comeback, en deze maak je nu zelf gemakkelijker dan ooit met Dysons nieuwste product.

Stijl haar uit de 90's

De Herfst/Winter 2020 show van Italiaans modehuis Missoni ging volledig terug naar de basis in de vorm van ultra-slanke haarstijlen die bedoeld waren om de feeling van de jaren '90 op te roepen. Modellen als Bella Hadid liepen met glanzende lange lokken over de catwalk, waardoor we ons voor even weer in de jaren '90 waanden (remember Jennifer Aniston, Carolyn Bessette en Jennifer Lopez met hun super stijlen coupes?).

Doutzen Kroes bij Jacquemus' Herfst/Winter 2020 show.
Doutzen Kroes bij Jacquemus’ Herfst/Winter 2020 show 
Getty Images
Bella Hadid bij Missoni's Herfst/Winter 2020 show.
Bella Hadid bij Missoni’s Herfst/Winter 2020 show
Getty Images

Ook bij modehuizen als Kenneth Ize en Off White maakten 90's modellen met hun kenmerkende stijle manen een verschijning op de catwalk. Zo verraste Naomi Cambpell - misschien wel de vrouw met het meest glanzende stijle manen ooit - het publiek tijdens de Kenneth Ize show en liep 90's model Carolyn Murphy de show van Off White in een sleek nineties kapsel.

Naomi Campbell tijdens Kenneth Ize's Herfst/Winter 2020 show.
Naomi Campbell tijdens Kenneth Ize’s Herfst/Winter 2020 show
Getty Images
Carolyn Murphy tijdens Off White's Herfst/Winter 2020 show.
Carolyn Murphy tijdens Off White’s Herfst/Winter 2020 show
Getty Images

Frans modehuis Jacquemus liep voorop met de jaren '90 trend, waar de collectie geheel toepasselijk dan ook de naam L'ANNÉE 97 kreeg. Modellen als Doutzen Kroes en 90's model Laetitia Casta liepen met ultra-stijle lokken langs hun schouders over de catwalk, waar Gigi een viral haarmoment had. Het model maakte op de catwalk een hair-flip die het hele internet overging, waar haar stijle, glanzende lokken voor even het middelpunt van de show waren.

Dyson Corrale stijltang

We kunnen ons allemaal de dag herinneren waarop een stijltang voor het eerst in ons leven kwam. Wat we ons óok kunnen herinneren is hoe we telkens onze oren verbrandden of de stijltang net te lang op je lokken liet liggen waardoor je haar beschadigd werd en uitdroogde. Dysons nieuwste product brengt nu een revolutionaire verandering in de haarwereld, met de lancering van hun eerste stijltang, de Dyson Corrale.

Dyson Corrale stijltang.
De Dyson Corrale
Dyson

De Corrale is een draadloze (ja echt) stijltang met een flexibele koperen platen die is ontworpen om zo al het haar stevig vast te kunnen grijpen en de warmte gelijkmatig te verdelen. In vergelijking met andere stijltangen, zorgt deze technologie ervoor dat je maar één keer door je haarstrook hoeft om hem volledig stijl en glanzend te krijgen. Dat heeft alles te maken met de flexibiliteit van de platen, die zich aanpassen aan de dikte van het haar en in één keer al het haar verzamelen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dit betekent dat je haar minder wordt blootgesteld aan hitte en treedt er vijftig procent minder haarbeschadiging op dan bij andere stijltangen. De toegevoegde bonus? Het product bevat tevens een ingebouwde hitteregelaar waardoor de temperatuur honderd keer per seconde wordt geregeld, wat betekent dat er geen warmteschommeling is en je haar glanzend en minder pluizig wordt. Je kunt kiezen tussen drie verschillende temperatuurstanden van 165°C, 185°C en 210°C, afhankelijk van je haartype.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bovendien heeft de stijltang een ingebouwde batterij waardoor je binnen zeventig minuten je stijltang weer volledig oplaadt. Doordat hij draadloos is kun je hem tevens gemakkelijk meenemen - ook in het vliegtuig want hij heeft een ingebouwde vliegtuigstand. Hoewel het apparaat in de eerste plaats bedoeld is om je haar te stijlen, kun je met een stijltang tevens talloze andere looks creëeren, zoals beachy waves of een bos krullen. Need we say more? De Dyson Corrale is verkrijgbaar op de website van Dyson en bij de Bijenkorf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar