Bella Hadid gaat voor haar meest riskante DIY-kapsel tot nu toe

Je moet het maar durven.

het half nederlandse model bella hadid in parijs, januari 2020
Edward Berthelot / Getty Images

Haartransformaties en Bella Hadid gaan samen als peper en zout, en komen vroeg of laat weer om de hoek kijken. Vooral in tijden van zelfisolatie blijft het half-Nederlandse model maar bezig, wat laatst nog resulteerde in een lavendelblauwe coupe. Nu, dik een week verder, lijkt ze de schaar wéér in haar lokken te hebben gezet, ditmaal voor een – immer riskante – Do It Yourself-pony.

Bella Hadid met bangs

Bella laat 'kleur' nu even voor wat het is, en kiest al dan niet voor een nóg riskantere verandering, in de vorm van een pony. Op Instagram Stories is te zien dat ze haar bruine lokken tot over haar wenkbrauwen heeft geknipt, en dat ziet er – tegen alle verwachtingen in – vrij professioneel uit. Haar beste vriendin Leah dacht daar klaarblijkelijk hetzelfde over, want zij is inmiddels (met dank aan Bella) ook voorzien van bangs. Bella's pony lijkt nu, in tegenstelling tot haar verrassende kapsel van afgelopen maart, níet faux te zijn.

bella hadid met halflange pony in new york
Bella met neppe bangs in New York
GothamGetty Images

Haartransformaties beroemdheden

Bella Hadid staat niet alleen in haar gewaagde (haar)experimenten, want nu kappers massaal hun deuren hebben moeten sluiten, ondergaan steeds meer beroemdheden een transformatie in eigen huis. Vooral kleur lijkt de rode draad binnen die trend: zo ruilde Hilary Duff haar blonde look in voor een aquablauw kapsel, en verfde Elle Fanning haar lokken roze.

Zien: Bella Hadids beste beautylooks door de jaren heen

Thuis een pony knippen

Geïnspireerd? Vogue sprak eerder met haarstylist Hester Wernert-Rijn, die het over het algemeen tóch afraadt om thuis als zelfbenoemd kapper aan de slag te gaan. Voor het (bij)knippen van een pony maakt ze echter een uitzondering. 'Koop dan bij voorkeur een schaar voor je wenkbrauwen of nagels, die zijn net wat scherper. Op het Instagramaccount van Mogeen en mijzelf zullen we de komende tijd tutorials om je vervolgens verder te helpen.'

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid