Waarom model Charelle Schriek dít innovatieve beautyproduct voor ontharen gebruikt

Door de nieuwe Philips Lumea Prestige komt er definitief een einde aan dat never ending process van ontharen.

Selfcare is áltijd belangrijk, maar nu wellicht wel meer dan ooit, beaamt ook Nederlands model Charelle Schriek. Speciaal voor Vogue deelt ze haar vaste rituelen die haar dag net wat ontspannender en stralender maken. Naast een korte ochtendmeditatie om haar hoofd leeg te maken is het gebruik van de Philips Lumea Prestige een belangrijk onderdeel van haar selfcare rituals. 'Mijn geheime wapen voor zachte, haarloze oksels en benen. Het is echt een luxe dat ik me niet meer voor elke shoot hoef te ontharen. Ik ben eigenlijk altijd ready to go!'

Philips Lumea Prestige

Door de nieuwe Philips Lumea Prestige zijn zorgen over ongewenste haartjes of stoppels namelijk verleden tijd. Het krachtige ontharingsapparaat kan je niet alleen comfortabel vanuit je eigen huis gebruiken – wel zo fijn, nu we deur amper uit kunnen – maar verwijdert ook nog eens tot zes maanden (!) haartjes, waardoor je altijd zelfverzekerd op pad kan. Het apparaat is afgeleid van de populaire IPL-technologie (Intense Pulsed Light), een ontharingstechniek die al jaren succesvol door dermatologen en ontharingsexperts wordt ingezet. De IPL-methode gebruikt licht met een sterk energieniveau, om zo het pigment (melanine) in haren en haarwortels te verwarmen. Zo wordt het haarzakje naar de rustfase gebracht.

SenseIQ technologie

De behandeling focust daarmee op langdurig resultaat, en is daarmee de perfecte totaaloplossing. Door de uniek gebogen opzetstukken, die perfect op de contouren van je lichaam passen, is het apparaat ook nog eens heel handig in gebruik. De behandelingsprogramma's zijn afgestemd op elk lichaamsdeel, en de SenseIQ technologie adviseert je over de ideale lichtintensiteit voor jouw huidtint. Daarmee is dit apparaat geschikt voor verschillende huid- en haartypes – van natuurlijk donkerblond, bruin of zwart haar tot huidskleuren die variëren van wit tot lichtbruin.

Try and buy

Wil je de Philips Lumea Prestige proberen voordat je ‘m koopt of kan je portemonnee zo’n beauty investering even niet aan? Dan is er de mogelijkheid om een speciaal Lumea abonnement af te sluiten, vanaf 34,95 euro per maand. Je kunt tussentijds gemakkelijk aankopen tegen de marktwaarde* of annuleren zonder gedoe als je niet tevreden bent. Na veertien maanden stopt het abonnement automatisch.

*Gelijkwaardig aan de verkoopadviesprijs verminderd met je maandelijkse betalingen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Haar